Logo_UDI birthday 54 aangesloten
installateurs

Caspar Norg heeft 5 jaar geleden samen met compagnon Ferdinand Hogenes Uw Duurzame Installateur opgericht.

Caspar Norg

Inmiddels zijn ruim 40 bedrijven aangesloten bij het netwerk, zijn de aangesloten bedrijven bovengemiddeld succesvol en groeit Uw Duurzame Installateur nog steeds.

Een paar vragen:

Waarom zou een installatiebedrijf zich aansluiten bij Uw Duurzame Installateur?

Voor je boekhouding ga je naar de accountant, voor je automatisering ga je naar een IT-bedrijf, en voor je marketing en commercie ga je naar Uw Duurzame Installateur. Je moet doen waar je goed in bent. Dat is het bedenken en maken van mooie technische oplossingen. Dingen waar je niet in gespecialiseerd bent, maar wat je wel nodig hebt besteedt je uit.

Wij hebben heel veel verstand van de installatiemarkt, van marketing en van de combinatie van die twee.

Bij ons ligt alles wat je nodig hebt als installateur al klaar.

  • Website
  • Teksten
  • Foto’s
  • Brochures
  • E-mailnieuwsbrieven en nog veel meer.

We helpen onze leden bij hun marketing, maar ook bij andere uitdagingen:

  • Opleidingsplannen en opleidingen
  • Wetgeving en subsidie
  • Standaardcontracten

Naast het inkoopvoordeel dat we voor je bereiken wordt je relatie en toegang tot fabrikanten ook beter. We hebben een goede relatie met veel fabrikanten, en zij vinden het fijn om ons, als vooruitstrevende groep installateurs als klant te hebben. We worden dan ook vaak uitgenodigd voor product presentaties, fabrieksbezoeken of kennissessies.

Als ik aan onze installateurs vraag wat ze het belangrijkste of meest plezierige vinden is het wel de mogelijkheid tot kunnen sparren met collegabedrijven. Omdat iedere installateur een eigen werkgebied krijgt, zitten er geen directe concurrenten van hem in onze groep. Dit zorgt ervoor dat iedereen heel open zijn of haar uitdagingen kan bespreken. Maar ook dat iedereen zich vrij voelt om zijn collega installateur te helpen.

Hoeveel installateurs kunnen er maximaal bij Uw Duurzame Installateur?

Omdat iedere installateur een eigen verzorgingsgebied krijgt, kan niet iedere installateur toe treden. We gaan uit van maximaal 60 Uw Duurzame Installateurs in Nederland.

Op dit moment is er nog plaats voor installateurs in het Noorden van het land, een hoek van Gelderland, Noord Brabant en Zeeland.

Aan welke belofte kan een installateur jou houden?

Als je je bij Uw Duurzame Installateur aansluit levert dit je 100% zeker meer op dan dat je betaalt. Wanneer na een jaar vindt dat dat niet zo is en dit blijkt zo te zijn, dan betaald Uw Duurzame Installateur je het verschil terug. Met alle activiteiten die we doen en de besparingen die we weten te realiseren weet ik zeker dat je beter wordt van onze samenwerking.

Neem contact met me op voor meer informatie. 

 

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook