Intercom voor appartementen

Intercom voor appartementen

Nieuwe ontwikkelingen

Ongeveer om de 15 jaar staat uw intercom voor appartementen op de nominatie om vervangen te worden. Zoals met heel veel zaken zijn ook de deurcommunicatie systemen ontzettend veranderd! Heldere beeldschermen, allerlei mogelijkheden via wifi, geweldige geluidskwaliteit en vooral: Weinig storing zijn een aantal zaken die verbeterd zijn sinds de laatste keer dat uw VVE een intercomsysteem heeft aangeschaft.

Storingsgevoeligheid

Oriënteer u goed op de markt en laat u goed voorlichten over de verschillen in de intercom voor appartementen. Belangrijk is om, naast uiterlijke vormgeving , goed te kijken naar de storingsgevoeligheid, het maximaal aantal gebruikers en het aanwezig blijven van reserveonderdelen. Mocht uw intercominstallatie onverhoopt toch stuk gaan, dan moet u er niet aan denken dat alle bewoners weer opnieuw een nieuw systeem moeten krijgen omdat er geen reserveonderdelen meer te krijgen zijn!

Dit zijn allemaal bijzondere kenmerken van de BTicino deurcommunicatie:

–        Mooi Italiaans design

–        Gemaakt van robuuste metalen

–        Eenvoudig programmeerbaar

–        Altijd reserveonderdelen verkrijgbaar van oudere modellen.

 

Specialist

Onze installateurs zijn naast intercomspecialist ook speciaal geschoold door BTicino in het aanleggen, installeren en programmeren van BTicino deurcommunicatiesystemen en intercom voor appartementen. Zij weten altijd de oplossing en zullen snel en vakkundig uw intercominstallatie in werking stellen. Neem snel contact op en laat u voorlichten over de mogelijkheden voor het beste deurcommunicatie systeem voor uw VVE.

 

Vraag meer informatie aan

Delen
FacebookTwitterLinkedIn