uw-duurzame-installateur-logo 48 aangesloten
installateurs

Domotica biedt veel voordelen

 

Wist u dat u nóg comfortabeler en veiliger kunt wonen?  Met uw tablet of smartphone kunt u nu uw hele huis besturen. De verlichting aan of uit, de verwarming een graadje hoger of de zonwering naar beneden. Eenvoudig en allemaal met elkaar verbonden. 

De veiligheid in huis wordt bijvoorbeeld vergroot, doordat u altijd en overal kunt zien wie er aanbelt en de deur vanaf afstand kunt openen. En uw licht gaat automatisch uit als u niet thuis bent. Domotica is er voor iedereen en voor elke portemonnee. 

 

Wat is domotica?

Domotica, huisautomatisering of smart homeoplossingen zorgen allemaal  voor meer comfort en veiligheid in huis. Alle apparaten in huis worden verbonden met elkaar en met u verbonden.

Hierdoor wordt het voor u gemakkelijk om eenvoudig en snel alle apparatuur te bedienen met uw tablet of smartphone. Denk aan bijvoorbeeld aan verlichting, verwarming, beveiliging,  enzovoorts. Wij zorgen voor meer comfort en laten u zien wat er allemaal mogelijk is.

Enkele voorbeelden van domotica:

  •         Met een druk op de knop zet u de verlichting aan, de verwarming aan en start de muziek.
  •         U kunt vanaf de bank zien wie er aanbelt en de deur openen.
  •         De zonwering en verwarming reageert op de warmte. Verwarming gaat uit en de zonwering zakt.
  •         Verlaat u het huis? Met een druk op de knop gaat alle apparatuur uit.

Energiebesparend

Met een slimme woning kunt u ook nog eens eenvoudig energie besparen. Bijvoorbeeld door de verlichting en verwarming alleen aan te laten staan op de plekken waar het nodig is.

Sluipverbruik van standby- apparaten heeft u niet meer. Bij het openzetten van een raam kan de verwarming in die kamer automatisch omlaag gaan.

Elk moment van de dag heeft u op uw tablet of smartphone inzicht in uw energieverbruik. Daardoor kunt u nog eenvoudiger verspilling tegengaan en energie besparen.

Niet alleen vanuit huis maar ook onderweg kunt u alle apparaten in huis bedienen. Voordat u thuis komt kunt u de verwarming al aanzetten. De bediening van domotica werkt met pictogrammen op uw telefoon of tablet.

Gaat u op vakantie? Dan kunt u alles zo instellen alsof het net lijkt dat u thuis bent. Hiermee houdt u inbrekers uit huis.

De mogelijkheden met domotica zijn ongelofelijk groot en zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Uw Duurzame Installateur kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor domotica bij u thuis. Neem contact met ons op.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook