uw-duurzame-installateur-logo 49 aangesloten
installateurs

Uw Nissan Leaf opladen

De Nissan Leaf is volledig elektrisch. U moet deze dus wel opladen thuis en op werk. Maar hoe gaat u dat doen? Uw Duurzame Installateur vertelt u alles over de oplaadpunten, specificaties en ervaringen van klanten. Hierdoor kunt u weloverwogen een keuze maken over een Nissan Leaf oplaadpunt. 

Wat wordt aangeraden? Laden via stopcontact of oplaadpunt?

Uw Duurzame Installateur raadt altijd  laden via een oplaadpunt aan. Laden via een stopcontact brengt namelijk een aantal risico’s met zich mee. Het opladen duurt 10 uur, de Nissan wordt niet maximaal opgeladen en er is een kans op het smelten van uw stopcontact.

Het opladen met een laadpunt zorgt ervoor dat u in 6 uur klaar bent met opladen, er wordt maximaal geladen en er is geen risico op het smelten van uw stopcontact. Veilig en snel opladen doet u dus met een oplaadpunt.

Wij hebben al een Nissan Leaf oplaadpunt vanaf € 750,-.

Uw eigen Nissan Leaf oplaadpunt via Uw Duurzame Installateur

Wij leveren meer dan alleen een oplaadpunt. Uw Duurzame Installateur maakt aanpassingen aan uw groepenkast, legt voedingskabels en werkt alles fatsoenlijk voor u weg. Wij bieden u een ruim assortiment van oplaadpunten en luisteren naar uw wensen en behoeften. Binnen een paar uur heeft u deze gebruiksklaar staan. U hoeft niet meer naar uw oplaadpunt om te kijken en voor € 750,- excl. btw en plaatsingskosten heeft u al een Nissan Leaf oplaadpunt!

De voordelen op een rijtje:

Nissan_Leaf_aan_Amsterdamse_laadpaal

  • Goedkoop
  • Ruim assortiment
  • Snel
  • Vrijblijvend advies

Voor de veiligheid is het noodzakelijk dat de aardschakelaar elk jaar gecontroleerd wordt. Uw Duurzame Installateur doet dit graag voor u. U kunt deze service elk moment afsluiten.

Waar gaat u uw Nissan Leaf opladen? Thuis of in de stad?

U kunt uw auto natuurlijk thuis opladen. Maar in een grote stad als Amsterdam wordt dit lastig. Wanneer u een oplaadpunt in uw buurt wilt, kunt u een verzoek indienen bij de gemeente voor een openbaar laadpunt op gemeentelijke grond. De overheid en de gemeenten stimuleren elektrisch rijden en er zijn veel openbare laadpunten beschikbaar.

Ervaringen van onze klanten

Meneer Kroot kocht een Nissan Leaf en liet Uw Duurzame Installateur zijn oplaadpunt plaatsen. Meneer Kroot: “Ik kocht mijn Nissan Leaf en ging direct op zoek naar een installateur met ervaring op het gebied van laadpunten. Ik kwam toen terecht bij Uw Duurzame Installateur. Dit was voor mij de perfecte match. Ik heb per slot van rekening een duurzame auto gekocht en kon geen betere installateur bedenken die zo bezig is met duurzaamheid en groen. Ik ben erg blij!”

Wat is zo bijzonder aan de Nissan Leaf?

Nissan is altijd bezig met het verbeteren van haar elektrische auto’s. De Nissan Leaf is hier een voorbeeld van. Het is de meest verkochte elektrische auto in de wereld. Deze volledige elektrische bolide heeft geen CO2-uitstoot. Hierdoor heeft de wagen een lagere bijtelling en betaalt u geen motorrijtuigenbelasting en aanschafbelasting.

Duurzaamheid en stilte, daar staat de Nissan Leaf voor. De auto is volledig elektrisch waardoor het niks uitstoot. Er wordt gebruik gemaakt van een gelamineerde lithium-ion batterij. Het aantal pk is 109 en de auto kent een topsnelheid van 145 km/u. Tevens rijdt u in 11 seconden 100 km/u. De actieradius ligt rond de 200 kilometer. De Nissan Leaf is dus een ideale auto voor de kortere afstanden.

Installeer nu uw Nissan Leaf oplaadpunt  

Groen; Neem contact op

Opladen gaat sneller, gemakkelijker en veiliger via een Nissan Leaf oplaadpunt van Uw Duurzame Installateur.  Waar wacht u op? Neem nu contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook