uw-duurzame-installateur-logo 50 aangesloten
installateurs

Uw Ford C-max plug-in Hybrid opladen

 

De Ford C-max plug-in Hybrid beschikt over een twee liter benzine- en elektromotor met een vermogen van 185 pk. Als u volledig elektrisch rijdt met de Ford C-max plug-in Hybrid dan kunt u met het Het lithium-ion accupakket ongeveer 44 km afleggen. Volledig elektrisch is de C-MAXEnergi 120 pk sterk en bedraagt de topsnelheid 137 km/u.

Kenmerken van de Ford C-max  

De Ford C-max plug-in Hybrid telt een CO2 uitstoot van 46 gram/km. Als u in hybride-modus rijdt is een topsnelheid van 164 km/h haalbaar. Het standaard interieur van de Ford C-max plug-in Hybrid is luxe met o.a. lederen bekleding, navigatie en een panormadak met zonwering. De Ford C-max plug-in Hybride is voorzien van een nieuw instrumentarium met EcoGauge boordcomputer en het Ford SYNC2 connectiviteitssysteem met touchscreen.

Wij hebben al een oplaadpunt voor uw Ford C-max plug-in Hybrid vanaf € 750,-.

Belastingvoordeel Ford C-max plug-in Hybrid

De enorme toename van elektrisch rijden heeft de overheid aan het rekenen gezet en heeft ertoe geleid dat zij een aantal fiscale aanpassingen voor de komende jaren heeft doorgevoerd. De Ford C-max plug-in hybrid heeft een laag bijtellingspercentage.

Ford C-Max hybridFord C-max plug-in Hybrid beter opladen met een oplaadpunt dan via een stopcontact

U laadt de Ford C-max plug-in Hybrid op via een stopcontact of met een oplaadpunt. Het laden via een stopcontact lijkt gemakkelijk maar heeft toch wel wat belangrijke nadelen:

  • Opladen duurt ongeveer 6 uur.
  • Er wordt niet maximaal geladen.
  • Kans op overbelasting en smeltrisico van het stopcontact.

Opladen met een oplaadpunt levert duidelijk betere prestaties. Het beste laadt u daarom op met een oplaadpunt. Het laadpunt wordt bij vakkundige installatie op een groep geplaatst die ontworpen is om lange tijd maximaal vermogen te produceren. Hierdoor laadt u de Ford C-max plug-in Hybrid al binnen 3 uur op.

Ford C-max plug-in Hybrid oplaadpunt installatie door uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur voor u een oplaadpunt van uitstekende kwaliteit voor een Ford C-max plug-in Hybrid al vanaf € 750,-. U heeft de keuze uit verschillende merken in verschillende prijsklassen. Tijdens de installatie worden er diverse aanpassingen aan uw groepenkast gemaakt, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Installatie van een oplaadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

Een oplaadpunt kan geplaatst worden op eigen grond als ook op gemeentelijke grond. Op eigen grond kunt u een oplaadpunt plaatsen daar wat dat voor u het meest handig is. Wanneer u in een grote stad woont als Rotterdam, Den Haag of Amsterdam kunt uw een verzoek indienen voor een openbare laadpaal. Er verschijnen zijn steeds meer laadpunten in grote steden.

Vrijblijvend advies bij installatie van een oplaadpunt voor een Ford C-max plug-in Hybrid

Uw Duurzame Installateur medewerkers beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een oplaadpunt voor de Ford C-max plug-in Hybrid. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf van een Ford C-max plug-in Hybrid of installatie van een oplaadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook