uw-duurzame-installateur-logo 49 aangesloten
installateurs

Uw Nissan e-NV 200 opladen

De Nissan e-NV 200 is een ideale bedrijfsauto. Nissan duikt hiermee in een gat in de markt want een dergelijke (elektrische) auto is nog niet op de weg aanwezig in Nederland. U kunt kiezen voor klapdeuren of een scharnierende achterklep achter.

Over de Nissan e-NV 200

De Nissan e-NV 200 kan geleverd worden als echte bestelauto met een veiligheidsschot achter 2 voorstoelen en een ruime laadruimte erachter. U kunt ook de familie versie “Evalia” aanschaffen die is voorzien van een achterbak prima geschikt als taxi of gezinsauto. De Nissan e-NV 200 is een volledig elektrische auto zonder hulpmotor. Eenmaal opgeladen kan er 170 km worden afgelegd.

Wij hebben al een oplaadpunt voor uw Nissan e-NV 200 vanaf € 750,-.
Nissan e-NV200

Thuis of onderweg een oplaadpunt Nissan e-NV 200 gebruiken

U laadt de Nissan e-NV 200 op via een snel lader, een stopcontact of met een oplaadpunt. Het laden via een stopcontact lijkt lijkt voor de hand liggend maar heeft zeker een aantal nadelen die u niet tegenkomt als u oplaadt via een oplaadpunt:

  • Opladen duurt ongeveer 6 uur.
  • Er wordt niet maximaal geladen.
  • Kans op overbelasting en smeltrisico van het stopcontact.

Opladen met een oplaadpunt heeft duidelijk dan ook de voorkeur. Het laadpunt wordt bij vakkundige installatie op een groep geplaatst die ontworpen is om lange tijd maximaal vermogen te produceren. Hierdoor laadt u de Nissan e-NV 200 al binnen 3 uur op.

Thuis een oplaadpunt door uw Duurzame Installateur vakkundig laten installeren

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur voor u een oplaadpunt van uitstekende kwaliteit voor een Nissan e-NV 200 al vanaf € 750,-. Er zijn verschillende merken tegen verschillende prijzen beschikbaar. Uw groepenkast wordt tijdens de installatie aangepast, er worden voedingskabels gelegd en alles nieuwe kabels worden weggewerkt. Installatie van een oplaadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

U kunt een oplaadpunt laten installeren als u beschikt over eigen grond, maar een oplaadpunt kan ook geplaatst worden op gemeentelijke grond. U dient hiervoor een aanvraag in bij uw lokale gemeente. Op eigen grond kunt u een oplaadpunt plaatsen daar wat dat voor u het meest handig is. Wanneer u in een grote stad woont als Rotterdam, Den Haag of Amsterdam kunt uw een verzoek indienen voor een openbare laadpaal. Er verschijnen steeds meer laadpunten in grote steden.

Vrijblijvend advies voor het installeren van een oplaadpunt voor een Nissan e-NV 200

Uw Duurzame Installateur beschikt over veel expertise op het gebied van het installeren van een oplaadpunt. De medewerkers van Uw Duurzame Installateur beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een oplaadpunt voor de Nissan e-NV 200. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf of installatie van een oplaadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook