uw-duurzame-installateur-logo 49 aangesloten
installateurs

Uw Volvo xc90 plug-in hybride opladen

 

 De Volvo xc90 plug-in hybride is al enige tijd op de Nederlandse markt en dat is een groot succes. Het is een uitstekend geschikte auto voor de zakelijke rijder.  De 400 pk sterke SUV kent een gemiddeld verbruik van 2,5 l/100 km, oftewel 1 op 40. De CO2-uitstoot bedraagt 59 g/km en de Volvo xc90 plug-in hybride heeft een actieradius van 40 kilometer bij volledig elektrisch rijden. Maar u heeft hier natuurlijk een laadpunt voor de Volvo XC90 bij nodig. 

De kenmerken van de Volvo xc90

De Volvo xc90 T8 Twin Engine heeft een accupakket van 9,6 kWh en een gecombineerd vermogen van 407 pk. Door gebruik te maken van een laadpunt en zoveel mogelijk elektrisch te rijden haalt de Volvo xc90 T8 een laag verbruik. Daarbij heeft hij maar een gemiddelde uitstoot van 49 gram per kilometer. Ook is de auto aanzienlijk comfortabeler en sneller in het rijgedrag wanneer elektrisch wordt gereden, en is opgeladen met een laadpunt voor Volvo xc90.

Wij hebben al een laadpunt voor uw Volvo xc90 plug-in hybride vanaf € 750,-.

Belastingvoordeel Volvo xc90 plug-in hybride

De Volvo xc90 plug-in hybride kent een CO2 uitstoot van slechts 59 g/km en telt daarom het laagste bijtellingspercentage. Echter omdat het elektrisch rijden enorm aan populariteit heeft ingewonnen t.o.v. traditioneel rijden heeft de overheid een aantal fiscale aanpassingen voor de komende jaren doorgevoerd die ook gevolgen hebben voor de belastingvoordelen zoals de vrijstelling wegenbelasting van de Volvo xc90 plug-in hybride.Volvo XC90 plugin Hybride

Opladen met een oplaadpunt van uw Volvo xc90 plug-in hybride

U laadt de Volvo xc90 plug-in hybride snel op via een laadpunt voor de Volvo xc90 maar ook is het mogelijk om op te laden via een gewoon stopcontact. Maar wat zijn nu eigenlijk de nadelen van het opladen via het stopcontact? Onderstaand de belangrijkste nadelen:

  • Opladen duurt ongeveer 6 uur
  • Er wordt niet maximaal geladen
  • Kans op overbelasting en smeltrisico van het stopcontact

Opladen met een laadpunt is dan ook verreweg de beste optie. Het laadpunt voor uw Volvo xc90 plug-in hybride wordt bij vakkundige installatie op een groep geplaatst die ontworpen is om lange tijd maximaal vermogen te produceren. Hierdoor laadt u de Volvo xc90 plug-in hybride al binnen 3 uur op. Uw Duurzame Installateur heeft de afgelopen jaren reeds meer dan 1.500 oplaadpunten geïnstalleerd en beschikt over veel vakkennis op dit gebied.

Een laadpunt voor uw Volvo xc90 plug-in hybride laten installeren

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur voor u een laadpunt van uitstekende kwaliteit voor een Volvo xc90 plug-in hybride al vanaf € 750,-. Er zijn verschillende merken tegen verschillende prijzen beschikbaar. Uw groepenkast wordt tijdens de installatie aangepast, er worden voedingskabels gelegd en alle nieuwe kabels worden weggewerkt. Installatie van een laadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

U kunt een laadpunt laten installeren op eigen grond maar u kunt ook in overleg met uw gemeente een laadpunt laten plaatsen als u niet over eigen grond beschikt. In grote steden kunt u een verzoek indienen voor een openbare laadpaal.

Uw Duurzame Installateur installeerde al meer dan 1.500 oplaadpunten in Nederland!

Uw Duurzame Installateur beschikt over veel expertise op het gebied van het installeren van een oplaadpunt. De medewerkers van Uw Duurzame Installateur beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een laadpunt voor de Volvo xc90 plug-in hybride. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf of installatie van een laadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook