uw-duurzame-installateur-logo 48 aangesloten
installateurs

Uw Tesla model S opladen

 

De Tesla model S is wellicht op dit moment nog steeds een van de meest opvallendste elektrische auto’s op de weg. Afgezien van zijn uiterst sportieve uitstraling beschikt de Tesla model S ook over extreme rij prestaties. Ondanks dat deze elektrische bolide ruim 2.100 kg weegt, waarvan 800 kg voor de accu wordt meegewogen, beschikt de Tesla model S over een slordige 416 pk en trekt hij op in 4,4 seconde van 0 tot 100 km per uur. Dat is sneller dan een Porsche 911 Carrera 4S! U rijdt dan wel in de Tesla model S met een laadvermogen van 85 kWh met het optionele ‘Performance Pack’. Standaard beschikt de Tesla model S over een laadvermogen van 60 kWh en 302 pk.

Tesla model S

Naast de sportieve prestaties is de Tesla model S wel degelijk ook een voortreffelijke reisauto. Dat komt in de eerste plaats door de stilte aan boord, maar ook door zijn sterke rijeigenschappen. De Tesla model S stuurt uitstekend en het brede onderstel zorgt voor een prima wegligging. In de stad is de Tesla model S iets onhandiger gezien de breedte van 2,19 meter. De batterij zorgt voor een actieradius van minimaal 390 km en maximaal 502 km. Een en ander is natuurlijk sterk afhankelijk van de rijstijl.

Wij hebben al een oplaadpunt voor uw Tesla model S vanaf €750,-.
Tesla model S

 

Tesla Model S oplaadpunt is noodzakelijk

Indien u ervoor kiest om de Tesla model S gewoon via het stopcontact op te laden dan dient u rekening te houden met een oplaadtijd van 19 uur! Uw Duurzame installateur raadt daarom en voor de veiligheid aan uw Tesla model S op te laden met een oplaadpunt. Het opladen in het reguliere stopcontact heeft nog enkele nadelen:

  • Opladen duurt ongeveer 19 uur.
  • Er wordt niet maximaal geladen.
  • Kans op overbelasting en smelt risico van het stopcontact.

Opladen met een oplaadpunt levert duidelijk betere prestaties. Het beste laadt u daarom op met een oplaadpunt. Het laadpunt wordt bij vakkundige installatie op een groep geplaatst die ontworpen is om lange tijd maximaal vermogen te produceren. Hierdoor laadt u de Tesla model S al binnen 4,5 uur op.

Uw Duurzame Installateur zorgt voor een professionele installatie van een oplaadpunt voor uw Tesla model S

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur voor u een oplaadpunt van uitstekende kwaliteit voor een Tesla model S al vanaf EUR 795. U heeft de keuze uit verschillende merken in verschillende prijsklassen. Tijdens de installatie worden er diverse aanpassingen aan uw groepenkast gemaakt, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Installatie van een oplaadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

Een oplaadpunt kan geplaatst worden op eigen grond als ook op gemeentelijke grond. Op eigen grond kunt u een oplaadpunt plaatsen daar wat dat voor u het meest handig is. Wanneer u in een grote stad woont als Rotterdam, Den Haag of Amsterdam kunt uw een verzoek indienen voor een openbare laadpaal. Er verschijnen zijn steeds meer laadpunten in grote steden.

Vrijblijvend advies omtrent het gebruik van de Tesla model S door Uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur medewerkers beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een oplaadpunt voor de Tesla Model S. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf van deze elektrische sport bolide of de installatie van een oplaadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook