Elektrotechniek op de golfbaan

elektrotechniek op de golfbaan

“Weer helemaal bijgepraat, zaken gedaan en lekker gegolft. Fijn om zo’n informele dag met de branche bij elkaar te zijn.”

Een stralende woensdag in juni: Tijd voor de jaarlijkse Elektrotransfer/Uw Duurzame Installateur Golfdag! Alphen aan den Rijn, ineens het centrum van Elektrotechnisch Nederland. Directie van fabrikanten, groothandels en installatiebedrijven uit heel het land hadden zich verzamelt op Golfclub Zeegersloot. Klaar voor de wedstrijd of een clinic.

 

70 deelnemers de baan in. Met allemaal een zelfde missie: bijpraten over de markt en genieten van het mooie weer. Enkele deelnemers  deden voor het eerst mee met de wedstrijd. Na een aantal jaren een leerzame clinic, was het nu tijd voor het echte werk.

 

 

[av_video src=’https://youtu.be/x5vor1VyuyE’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-24dig5′ custom_class=”]

Marketing

Door de dag heen werd er goed aan marketing gedaan. De golfballen van fabrikant, groothandel en installateur gingen alle kanten op! Toch zijn er uiteindelijk mooie resultaten behaald. Met één overtuigende winnaar: Fernando Dalmulder, Regio Directeur Rexel. Hij ging er met de hoofdprijs vandoor.

 

Clinic

Ook de clinic-deelnemers hebben zich van de beste kant laten zien op deze duurzaamste golfbaan van Nederland. Eerst werd er fanatiek geoefend om daarna een wedstrijd te spelen op de par-3 baan.

 

We kijken terug op een zeer geslaagde dag. Bij de borrel en diner kwam iedereen weer samen. Tijd om te ontspannen en ervaringen uit te wisselen. Op naar volgend jaar!

Nieuwsgierig naar ons aanbod voor installateurs, fabrikanten en groothandels? Kijk verder op de website.


whitepaper samenwerken Uw Duurzame Installateur

[av_button label=’Download het Whitepaper over samenwerken’ link=’portfolio,1661′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2l9d5x’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

 

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.