Geen tijd of inspiratie voor je zakelijke Facebookpagina? Wij doen het voor je!

Facebook Online Marketing zakelijke pagina

Je kent het wel. Je bent een keer enthousiast met je zakelijke Facebookpagina gestart en er de eerste 3 dagen iets opgezet. Toen werd het druk en vervolgens kwam er niets meer bij. Af en toe een medewerker die trots is op zijn werk, plaatst nog iets, maar daar houdt het mee op.

Wij bieden onze installateurs aan om dit voor ze te doen. Iedere dag of iedere week plaatsen wij een leuk pakkend bericht op je Facebookpagina van je bedrijf. Hiermee blijf je in beeld bij je volgers en hun vrienden.

Wij maken mooie professionele berichten, wij plaatsen deze op jouw pagina, met jouw logo erop. En iedere drie maanden krijg je van ons een rapportage.

Wat moet je doen?

Stuur ons een mail dat je mee doet. Wij vragen dan toegang tot je Facebookpagina. Aan het begin van de volgende maand kun jouw volgers de berichten zien verschijnen op je Facebookpagina.

 

Wat kost dit?

Deze dienst zit gewoon bij je lidmaatschap in begrepen. Omdat wij denken dat je op deze manier nog sneller de bekendste installateur uit jouw regio wordt. Neem contact met ons op als je dit ook wilt!

 


Whitepaper marketing Uw Duurzame Installateur

[av_button label=’Download het Whitepaper over marketing’ link=’portfolio,1789′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2i477u’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.