Geveke Elektrotechniek succesvol met mailing van Legrand!

intercom legrand

Legrand Nederland heeft vorig jaar samen met Uw Duurzame Installateur een marketingactie opgezet voor deurcommunicatie van BTicino.

Voor installateur Geveke elektrotechniek uit Schiedam heeft Legrand een mooie folder ontworpen. Deze folder is gericht op VVE’s. Uw Duurzame Installateur heeft een bestand van 500 VVE’s in de regio Schiedam geselecteerd.

De resultaten mogen er zijn!

Menno Geveke: “Bij een VVE weet je dat er veel tijd overheen gaat voordat je succesvol bent. Legrand heeft in juli vorige jaar de mailing verstuurd en inmiddels heb ik toch al 3 mooie opdrachten gescoord! Vorige week heb ik zelfs een installatie voor 54 woningen mogen maken. In het totaal schat ik dat ik ruim €30.000,- omzet heb gehaald uit deze actie!”

Bij VVE’s duurt het inderdaad vaak wat langer voordat er besloten wordt, maar als je als installateur eenmaal binnen bent liggen er meer kansen. Geveke: “Bij het gebouw met de 54 woningen ben ik nu ook gevraagd om een offerte te maken voor led-verlichting in de algemene ruimten”

Over het deurcommunicatie van BTicino is Geveke ook meer dan tevreden: “Het is goede kwaliteit, ziet er netjes uit en de prijs is ook prima. Het programmeren is niet moeilijk. Het werkt met jumpertjes die je erin moet prikken. Ik heb de helpdesk van Legrand niet eens nodig gehad”

Legrand en Uw Duurzame Installateur willen dit succes voor meer aangesloten installateurs mogelijk maken. Wil jij ook serieus aan de slag met BTicino deurcommunicatie? Neem dan contact met ons op.

 


 

Whitepaper marketing Uw Duurzame Installateur

[av_button label=’Download het Whitepaper marketing’ link=’manually,http://’ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2zkewb’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.