uw-duurzame-installateur-logo 49 aangesloten
installateurs

Overweegt u om over te stappen op LED verlichting in uw woning of bedrijf? Dan is het natuurlijk wel zo fijn als de lampen die u aanschaft, een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Maar hoe weet u welke lampen u moet kopen en hoe ze op
de juiste manier moet installeren? Uwduurzameinstallateur.nl werkt samen met een groot netwerk van erkende aanbieders en installateurs van een uitstekende kwaliteit LED verlichting. Wij voorzien u graag van advies.

 

Een groot aanbod van goedkope tot dure LED-lampen: goedkoop is vaak duurkoop 

kwaliteit LED verlichting

Hoe weet u of de kwaliteit die een fabrikant op de verpakking belooft, in werkelijkheid ook zo hoog blijkt te zijn? Voor welke lamp, welke fitting of welke vorm moet u kiezen uit het steeds groter wordende aanbod? De groeiende markt van energiebesparende LED-verlichting brengt voordelen en tegelijkertijd ook nadelen met zich mee. Er zijn veel verschillende lampen op de markt, de ene een stuk duurder dan de andere. Natuurlijk is het verleidelijk om een goedkope lamp te verkiezen boven een hele dure, maar vergeet daarbij niet: met goedkope lampen kan een fabrikant bijna onmogelijk de kwaliteit garanderen die op de verpakking staat.

Ook kunt u zelf vaak al aan het product zien of het van een zekere kwaliteit is of niet. Kijk bijvoorbeeld eens goed naar de behuizing van de lamp: is deze een beetje stevig en van goed materiaal gemaakt? Ziet de lamp er niet uit alsof hij al breekt als u hem nét iets te stevig vasthoudt? Hoe zijn de LED-lampjes bevestigd? Aan deze factoren kunt u de kwaliteit van het product meestal al voor een groot deel aflezen.

 

Ga op zoek naar garanties van kwaliteit LED verlichting : keurmerken en adviezen van erkende bedrijven 

 

Ook voor de kwaliteit LED verlichting bestaan er verschillende keurmerken waar u als consument op af kunt gaan. Luister hier dan ook goed naar en koop alleen LED verlichting als deze één of meerdere keurmerken heeft. Een goed voorbeeld van een dergelijk keurmerk is het LED Performance Keurmerk van DEKRA, een instantie die veel producten test op hun kwaliteit. Met behulp van dit keurmerk probeert men te voorkomen dat consumenten een product kopen dat vanwege de slechte kwaliteit niet het voordeel oplevert dat hen in eerste instantie is beloofd. Het is vanwege dit soort keurmerken dat fabrikanten steeds beter in staat zijn om hun productclaims te kunnen ondersteunen. Naast het letten op keurmerken is het ook altijd handig om u goed te laten voorlichten door erkende bedrijven en instanties die gespecialiseerd zijn op het gebied van goede kwaliteit LED verlichting, zoals Uwduurzameinstallateur.nl

 

Vrijblijvend advies op maat van Uwduurzameinstallateur.nl 

 

Wilt u meer informatie over de kwaliteit LED verlichting, de producten die u gekocht heeft of van plan bent om te kopen en/of de verschillende bestaande keurmerken? Breng dan eens een bezoek aan onze website. Hier vindt u allerlei handige informatie over de aanschaf en installatie van een goede kwaliteit LED verlichting. Bovendien kunnen wij u in contact brengen met onze erkende aanbieders en installateurs in uw regio.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook