Installatiewerk

Installatiewerk

Energiebesparende oplossingen

De elektrotechnische installateurs van Uw Duurzame Installateur helpen u graag met duurzame en energiebesparende oplossingen. Daarnaast kunt u ook  regulier installatiewerk gerust aan hen overlaten. Zij adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden en keuren elektrotechnische installaties. Van ontwerp tot en met oplevering en onderhoud: het gehele traject kunt u rekenen op up-to-date kennis en vakmanschap. Uw wensen staan hierbij voorop.

De noodzaak van regulier installatiewerk

Overal heeft u elektrische toepassingen en installaties. De een nog belangrijker dan de ander. Van noodstroomvoorzieningen tot aan noodverlichting. Dit betekent als vanzelfsprekend dat uw elektrische installatie goed werkend en in orde moet zijn. Dit voorkomt problemen of, in het ergste geval, ongelukken en/of schade. En dat is het laatste wat u wilt.

Uw Duurzame Installateur doet uw regulier installatiewerk zonder problemen. Voor particulier als voor bedrijven zetten wij ons met passie en kunde in, om u te voorzien van de beste kwaliteit en service. Van het vervangen van een meterkast tot aan het installeren van een zwakstroominstallatie. Wij kunnen het allemaal.

Geen risico en de juiste partner

U kunt zonder problemen gebruikmaken van al uw elektrische installaties. Wij adviseren onze klanten het volgende: neem geen enkel risico. Zorg ervoor dat u zowel kwaliteit als veiligheid waarborgt. Schakel onze hulp in en garandeer uzelf goed en correct werkend materiaal, waardoor de kans op problemen met grote gevolgen wordt uitgesloten. Laat ons de zorgen uit handen nemen en u voorzien van controle, herstel en optimaal gemak. Scherpe prijzen, een vertrouwelijke band en oog voor de klant: dat zijn onze kwaliteiten en daar laten wij u graag kennis mee maken.