Merken zonnepanelen

Merken zonnepanelen

Zonne-energie wordt steeds belangrijker. Het energieverbruik neemt wereldwijd gigantisch toe en de fossiele brandstoffen, zoals olie, gas en kolen, raken steeds verder op. De verwachting is dat de prijs van elektriciteit ieder jaar blijft stijgen. Uiteindelijk zal er geen fossiele brandstof meer te krijgen zijn en moeten we overstappen op een alternatief, zoals het opwekken van energie uit zonnepanelen. Hoe eerder we hiermee beginnen, hoe beter.

Merken vergelijken

U ziet de voordelen van zonnepanelen en bent nu op zoek naar een goede fabrikant. Eén van de belangrijkste criteria voor het vinden van het juiste zonnepaneel is het kiezen van het meest geschikte merk. U kunt de merken zonnepanelenonder meer vergelijken op historie, productpresentatie, type, aantal Wp, paneel rendement en gebruik. Ook ervaringen van bekenden kunnen doorslaggevend zijn.

Duizend merken zonnepanelen

De wereld van zonnepanelen ontwikkelt door en is groeiende. Er zijn meer dan 1000 merken zonnepanelen op de markt beschikbaar, waardoor het voor u lastig kan zijn om een keuze te maken. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze leveranciers en u als professional kunt uw klant met goede argumenten ook overtuigen van onze producten.

De hoogste garantie

Wij hebben een groot installateursnetwerk en kunnen altijd een snelle levering verzorgen. Wij leveren producten van de hoogste kwaliteit en meest geavanceerde solar technologie tegen zeer scherpe prijzen. Onze zonnepanelen zijn gecertificeerd. Uw klant hoeft zich nergens zorgen om te maken indien hij of zij niet tevreden zou zijn; naast de 10-jarige productgarantie, geldt er voor 25 jaar een vermogensgarantie. Dit is de hoogste garantie die bekend is op de markt.

Uw Duurzame Installateur heeft verstand van zonnepanelen

Zo hoeft u geen belasting te betalen op de afschrijving van de zonnepanelen. Dit kan in uw geval leiden tot een voordeel van maximaal 25% bij uw vennootschapsbelasting en maximaal 52% bij uw inkomstenbelasting. Wilt u meer weten over de voordelen van zonnepanelen voor uw bedrijf? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze Duurzame Installateurs.