uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

ABB organiseert:

FREE! GET CONNECTED EVENT

Nieuwegein, 15 t/m 17 september 2014

 
 

Het wonen, werken en leven van morgen: dat is waar het om draait. Samen met B&O, Audi en Miele tonen ABB en Busch-Jaeger u de laatste ontwikkelingen op het gebied van domotica en lifestyle. Wat de partners samenbrengt is connectivity: producten in een intelligente omgeving die de gebruiker maximaal gemak en vrijheid opleveren.
 

Kom ook naar het Free! Event

 
Uitnodiging_FREE!_Installateur_LR_MT

U bent van harte uitgenodigd voor het FREE! GET CONNECTED EVENT. Dit inspiratie- en netwerkevenement is speciaal ingericht voor de professional in de bouw- en installatiesector. In het recent vernieuwde complex De Woonindustrie in Nieuwegein verrijst een imposant paviljoen, hier maken we u graag deelgenoot van onze state-of-the-art ontwikkelingen en trakteren we u op heerlijke hapjes en drankjes. Naast zien, voelen en proeven staan er experts voor u klaar met antwoord op al uw vragen.
 

Kies uw moment

 
Het event valt samen met de Vakdagen van de Woonindustrie. Dit complex stond voorheen bekend als het Home Trade Center, maar kreeg dit jaar een nieuwe naam en stijlvolle upgrade. U kunt er een keur aan interieurmerken en fraaie presentaties vinden. Dat maakt uw bezoek nog interessanter en effectiever! Natuurlijk zijn er geen kosten verbonden aan het bezoeken van FREE!. Bovendien kunt u een collega meenemen.
 

Inschrijven

 
Schrijf eenvoudig in voor het moment van uw keuze via www.free-event.nl

Maandag 15 september 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag 16 september 10.00 – 17.00 uur
Woensdag 17 september 10.00 – 17.00 uur

Wij kijken uit naar uw komst!

ABB / Busch-Jaeger

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook