uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

MENNEKES biedt een breed assortiment aan laadoplossingen, dat sinds de introductie van AMTRON® Wandladers met 31 verschillende uitvoeringen is uitgebreid.

In april 2010 omarmden alle betrokken partijen in Nederland als eerste de MENNEKES norm als standaard contactmateriaal voor het laden van elektrische auto’s. Sindsdien heeft MENNEKES een compleet pakket ontwikkeld met laadzuilen en wandladers en hiermee samen met de groothandel en installateur de nodige oplossingen succesvol ingezet.mennekes

Nieuw programma: AMTRON® Wandladers

Met de ervaringen uit deze projecten heeft MENNEKES een compleet nieuw programma wandladers ontwikkeld dat zich duidelijk onderscheidt van andere oplossingen, vooral in het design, de functies en een uitgebreid pakket om in iedere individuele situatie een passende oplossing te bieden. AMTRON® is de naam van dit programma met 31 uitvoeringen. MENNEKES heeft de Charge App ontwikkeld, waarmee de wandlader bediend kan worden. Daarnaast geeft de App informatie over de geladen energie, bedrijfstoestand, energieverbruik en gemaakte energiekosten.

Uw klant adviseren in de juiste laadoplossing

Hateha B.V. en MENNEKES hebben de website www.mijnlaadstation.nl ontwikkeld om de particuliere klant meer informatie te kunnen geven over alleen de MENNEKES AMTRON® Wandladers. Hier vindt u ook een online keuzehulp om uw klant snel en gemakkelijk van een adequaat advies te kunnen voorzien welke wandlader het meest geschikt is voor zijn situatie.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook