uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Voor iedereen die nog niet van Checkmore gehoord heeft stellen we bij deze onze nieuwe partner graag aan u voor. Checkmore heeft software ontwikkeld die het beheer van noodverlichting een stuk eenvoudiger en efficiënter maakt. Zoals zij zichzelf omschrijven op de website: Checkmore is ‘de app voor de professionele controleur’. Het is makkelijk het overzicht kwijt te raken bij het beheren van noodverlichting maar met behulp van deze app houdt u hier goed grip op.

Overzicht en tijdwinst

Op zowel de computer, tablet, als smartphone bent u met Checkmore snel en eenvoudig op de hoogte van de locaties waar noodverlichting geïnventariseerd of gecontroleerd moet worden.
Wanneer u bij uw klant noodverlichting gaat controleren dan kunt u met Checkmore heel eenvoudig de monteurs daarvoor inplannen. Hierbij is met Checkmore ook te zien om welke armaturen het op die locatie gaat en monteurs weten dankzij de app precies welke materialen ze nodig hebben. Er zijn in Nederland meer dan 2.000 verschillende soorten noodverlichtingsarmaturen. Door de foutloze inventarisatie met Checkmore hebben monteurs altijd de juiste materialen bij zich en gaat er geen tijd verloren.

Inzicht in voorraden

Daarnaast houdt u met Checkmore ook het inzicht in de voorraad van materialen doordat na elke inspectie precies te zien is welke materialen er zijn gebruikt. Vervolgens kunnen via Checkmore nieuwe armaturen besteld worden.

Communicatie

Bij deze manier van beheer van noodverlichting staat communicatie centraal. Klanten kunnen met Checkmore op elk moment zien wanneer een armatuur voor het laatst gecontroleerd is. Als installatiebedrijf houdt u het overzicht en monteurs weten precies waar geïnventariseerd of gecontroleerd moet worden. Kortom: deze applicatie is snel en gemakkelijk in gebruik, een ware innovatie op het gebied van noodverlichtingsbeheer.

De software is in verschillende pakketten te bestellen. De drie pakketten waaruit men kan kiezen zijn professional, business en enterprise. Hierbij zit het verschil in het aantal armaturen dat bekeerd kan worden. Voor het professional pakket zijn dit er maximaal 500, bij het business pakket maximaal 1500 en het enterprise pakket maximaal 5000. Checkmore biedt de leden van Elektrotransfer en Uw Duurzame Installateur het professional pakket gratis aan.

Wilt u meer weten over Checkmore? Mail dan naar info@checkmore.nl
Checkmore_Beeldmerk

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook