uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Conelgro maakt grote stappen in de distributie van haar artikelen. Vanaf september levert Conelgro uit voorraad vanuit het Centraal Distributie Centrum ofwel CDC. Het CDC heeft een oppervlakte van
10.000 m2! De 37 medewerkers zorgen ervoor dat de 30.000 artikelen die op voorraad liggen op het juiste moment bezorgd worden. De voorraad in het CDC is inmiddels inzichtelijk gemaakt op de webshop van Conelgro en via de mobiele App die verkrijgbaar is in de diverse App stores voor zowel de smart Phone als de tablet.

 

Wat kunt u nog meer verwachten van Conelgro?

 
Service, gemak en kwaliteit zijn voor Conelgro de kernwaarden waarop dit bedrijf zich onderscheidt in de markt. Het productenpakket vormt hierin een steeds belangrijker geheel. Met name op duurzaamheid heeft Conelgro recent het productenpakket uitgebreid. Het bedrijf levert nu een compleet assortiment op het gebied van zonnepanelen en laadpalen. Naast zonnepanelen en omvormers heeft Conelgro ook alles op het gebied van monitoring in het pakket. Dit wordt geleverd in samenwerking met Plugwise. Ook meetinstrumenten en valbeveiliging zijn vanuit voorraad leverbaar.

De nieuwe slogan van Conelgro is: op Conelgro kunt u rekenen!

conelgro

Voor vestigingen en meer informatie kijkt u op www.conelgro.nl

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook