uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Goed nieuws: kabelfabrikant Draka is toegetreden tot de partners van Elektrotransfer. Elektrotransfer is trots dit contract gesloten te hebben met de marktleider in Nederland op het gebied van kabel.
 
Directeur Ferdinand Hogenes geeft aan: “ Met de toetreding van Draka kunnen wij onze installateurs in de volle drakabreedte helpen bij de inkoop van kabel. Draka heeft een breed assortiment van installatiedraad tot scheepskabels en van data- tot speciale kabels. Uiteraard zijn de Draka- producten bij de groothandels waar wij afspraken mee hebben ruim voorradig. In deze lastige tijden is het van extra belang om kritisch naar de uitgaven op het vlak van inkoop te kijken. Met dit contract verwachten we de leden van Elektrotransfer en Uw duurzame Installateur wéér een stap verder te helpen.” aldus Hogenes. Uw Duurzame Installateur en Draka gaan in de komende periode naast het conditionele stuk van de overeenkomst samen actief de installateurs te helpen om meer zaken te gaan doen.

Voor meer informatie over Draka kijkt u op www.draka.nl. Voor de specifieke voorwaarden van het contract kunt u contact opnemen met Ferdinand Hogenes via 071-3412060.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook