uw-duurzame-installateur-logo 50 aangesloten
installateurs

DEVENTER – Elektro 2017 gaat dit jaar hét ontmoetingsmoment worden voor de elektrobranche. Doordat de beurs Elektrotechniek in 2017 niet doorgaat, komt het magazine Henk & Fred met een eigen event. “De formule zal totaal verrassend en vernieuwend zijn”, zegt Matthea Kiemeney. “Het gaat een event worden, waar iedereen in de branche een positief gevoel van krijgt!”

Elektro 2017 wordt gehouden van dinsdag 26 tot en met donderdag 28 september. “Het zal een spraakmakende locatie worden in het midden van het land. Eind januari zal deze bekend worden gemaakt. Met het organiseren van Elektro 2017 willen we ons platform verder uitbouwen” aldus Kiemeney.

elektro even 2017
Bladmanager Matthea Kiemeney (links) samen met Henk en Fred en het promotieteam

“Door het wegvallen van de beurs Elektrotechniek was er aanvankelijk dit jaar geen landelijke ontmoetingsplek meer om samen te komen als branche. Dat wordt nu Elektro 2017! Het 3-daagse event is voor iedereen die zich interesseert in elektrotechniek. Of je nu monteur bent, werkvoorbereider, student of directeur, tijdens ons event komen letterlijk alle disciplines samen. Het wordt een totaal verrassend concept waarin beleven, doen, plezier, leren, zien en voelen in de juiste verhouding samengebracht worden”, voegt Kiemeney enthousiast toe.

Henk & Fred is in drie jaar tijd met 23.000 abonnees uitgegroeid tot het grootste technische magazine van Nederland. Het blad is verzelfstandigd en valt sinds 1 januari van dit jaar onder de vlag van Media Vakman B.V. in Deventer. Fabrikanten, groothandels of bedrijven die meer informatie willen of als exposant willen deelnemen, kunnen zich melden bij  Matthea Kiemeney.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook