uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

ABB heeft tijdens de beurs Light + Building de eerste partnerovereenkomst getekend in het kader van het Living Space® Partnership met Elektrotransfer. Met de ondertekening van de overeenkomst is het startsein gegeven voor een intensievere samenwerking tussen beide partijen op het gebied van projecten en marktbenadering.

foto samenwerking ABB-elektrotransfer

Eric Karsemakers van ABB: “Elektrotransfer is de eerste partij die toetreedt tot ons netwerk van Living Space® Partners; als installateursgroep en inkoopcombinatie is Elektrotransfer tevens een bijzondere partij; wij hopen en verwachten dat vele installateurs zullen volgen.”

 

Living Space® Partnership

 

Het Living Space® Partnership biedt een platform voor samenwerking tussen ABB met Busch-Jaeger en een select aantal installateurs. Het programma concentreert zich rondom de ‘samen sterker’-filosofie. Door deze samenwerking in de keten van producent tot eindgebruiker, kan niet alleen beter tegemoet worden gekomen aan de eisen van de gebruiker en het bouwproces, maar wordt ook de basis gelegd voor meer continuïteit en winstgevendheid. Bovendien kan beter worden ingespeeld op trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, comfort, veiligheid en efficiency.

 

Veelzijdige ondersteuning

 

Binnen het samenwerkingsprogramma ontvangen de installateurs jaarlijks een trainingsvoucher voor het volgen van trainingen op het gebied van installatietechniek, KNX en Busch-Jaeger. Partner-installateurs kunnen daarnaast hun klanten uitnodigen voor een bezoek aan de Living Space® Experience. In deze exclusieve, 140 m2 grote showroom-omgeving kunnen Busch-Jaeger-producten en ABB i-bus KNX-oplossingen worden gedemonstreerd en ervaren.

Ook op andere terreinen weten de Living Space® Partners zich door ABB en Busch-Jaeger ondersteund. Zo kan worden gebruikgemaakt van een online InstallatieScan. Aan de hand van dit intelligente tool worden thema´s zoals comfort, energie-efficiency, veiligheid en design samen met klanten besproken en vertaald naar passende oplossingen en producten. Ondersteuning via het web wordt vanaf dit najaar verder geboden door een speciale website waar ‘eigen’ Busch-Jaeger- promotiemateriaal kan worden besteld.

abb

Living Space®

 

Living Space® is de naam van de marktbenadering van ABB voor Busch-Jaeger. Het omvat een grote reeks aan producten en oplossingen voor met name de woningbouw en utiliteit. Living Space®-producten onderscheiden zich door design, intelligentie en gebruiksvriendelijkheid. Busch-Jaeger geeft de gebruiker de controle over de elektrotechnische functies in huis en bedrijfsgebouw. Living Space® sluit volledig aan op belangrijke thema’s zoals veiligheid, comfort en (energie-)efficiency.

 

ABB in de Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. ABB is marktleider op het gebied van energie- en automatiseringstechnologieën, waardoor nutsbedrijven en industriële klanten hun prestaties kunnen verbeteren met gelijktijdige vermindering van de belasting voor het milieu. De ABB-groep is werkzaam in meer dan 100 landen en stelt ongeveer 145.000 mensen te werk.

 

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook