uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Energiebau in de prijzen!

Introductie Heckert Solar en Zeversolar
Energiebau is als gespecialiseerde groothandel in de photovoltaïsche branche volledig thuis in de wereld van de zonne-energie. Ze streven ernaar om klanten ten alle tijden een kwalitatief hoogstaand product te leveren tegen de beste prijs.
energiebau prijs Deze missie realiseren ze door het bouwen en onderhouden van een uitgebreid internationaal netwerk en het realiseren van een goed geolied logistiek apparaat. Hierin ligt ook de basis voor een kwalitatief en bovenal innovatief productassortiment. Dit jaar is Energiebau wederom uitgeroepen tot “Top PV Groothandel”. En bovendien mogen ze Heckert Solar en Zeversolar in het productassortiment verwelkomen.

Ook in 2014: „Top PV Groothandel”
Energiebau is voor de derde keer op rij door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau EuPD Research in Duitsland uitgeroepen tot “Top PV Groothandel 2014” .

“Deze award toont aan dat we op de juiste koers zitten”, aldus Roel Cals, Managing Director van Energiebau Soalr Power Benelux. “We hebben ons in een vroeg stadium gericht op de kerncompetenties van de gespecialiseerde vakgroothandel: een krachtige supply chain aangevuld met goede service en een betrouwbare logistiek. We zijn erg verheugd dat onze strategie zijn vruchten afwerpt en dit door onze klanten en het onafhankelijke onderzoeksbureau EUPD bevestigd en beloond wordt met deze prachtige prijs!”.

Uw Duurzame Installateur feliciteert Energiebau.

Meer informatie
Benieuwd naar wat Uw Duurzame Installateur voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via info@uwduurzameinstallateur.nl!

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook