uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

In Nederland zijn inmiddels meer dan een miljoen elektrische fietsen verkocht. Over het algemeen worden deze fietsen bestuurd door de recreatiezoekende 60-plusser. Moeiteloos rijden ze tochten van 30 km. Maar er moet natuurlijk ook bijgetankt worden!

Als de fietsers een ochtend hebben getoerd, bij welk restaurant denkt u dat ze koffie gaan drinken en een broodje eten? Bij die met of bij degene zonder voldoende in het oog springende fietsoplaadpunten? De vraag stellen is hem beantwoorden.  De oplaad-wachter consumeert daar waar hij kan laden. Belangrijk dus voor de ondernemer om hem binnen te krijgen! Vertel dit aan uw Horeca-klant!

Heeft u de horecagelegenheden en winkelcentra wel eens gericht benaderd met een aanbod voor fietsoplaadpunten?  Wanneer u eenmaal dit laadpunt heeft geïnstalleerd is het natuurlijk een koud kunstje om het gesprek met deze ondernemer over noodverlichting of led-verlichting aan te gaan!wandmodelflexicharge_1_1

Uw Duurzame Installateur heeft  voor de oplaadpunten voor de fiets een partnership met Flexicharge. Flexicharge heeft deze fietsoplaadpunten zelf ontwikkeld. Nadruk ligt op ontwerp, weer- en vandalisme bestendigheid. Het binnenwerk bestaat uiteraard uit hoogwaardige Mennekes-onderdelen.

Leden van Uw Duurzame Installateur ontvangen een interessante korting en handige digitale flyers die ze naar hun klanten kunnen mailen. Maak meer werk van de fietser! Zonde om deze markt te laten liggen!

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook