uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Uw Duurzame Installateur heeft een nieuwe website! Bij deze nieuwe site werd allereerst rekening gehouden met de online vindbaarheid, oftewel SEO. 98% van mensen die een product of dienst zoeken oriënteert zich namelijk online. Je doelgroep bereik je alleen met een website die goed gevonden wordt door Google. Weten hoe je beter gevonden wordt?
 

Goed gevonden worden is het halve werk

10839391_xl
Ook uw klanten oriënteren zich voor hun aankopen grotendeels online. Of dit nou gaat om een Nen3140-keuring, een ketel, of het onderhoud van een volledige installatie is. Dus ook voor installateurs is het van het grootste belang om online goed gevonden te worden en dat je website een succes is!

Google heeft een aantal manieren om te bepalen hoe hoog een website scoort in haar zoekresultaten. Zorgen dat een website hier goed aan voldoet – en dus sneller wordt gevonden door klanten – heet SEO: Search Engine Optimizing. Er zijn een aantal factoren die SEO ten goede komen:

– Content. Blijf bij de bron! Het lijkt misschien verleidelijk om mooie beschrijvingen in te zetten, Google kijkt naar exacte termen en woorden in de tekst. Het loont dus om zo dicht mogelijk bij de termen te blijven waarop u gevonden wilt worden.

– Techniek. Programma’s als flash, javascript en Frames verhinderen of voorkomen dat een website goed gevonden wordt. Gebruik daarom bij voorkeur een websitetechniek en –CMS die Google kan indexeren en goed zijn voor SEO, zoals WordPress.

– Zoekwoorden. Ga na op welke woorden mensen zoeken die je wilt bereiken. Deze kun je vervolgens gebruiken in je teksten.

– Links. Verwijzingen naar uw website zijn een essentieel onderdeel van online vindbaarheid. Google waardeert websites hoger wanneer er meer gelinkt wordt naar een website.

– Tags. Elke website heeft een systeem, een cms waarmee gemakkelijk bijvoorbeeld berichten en foto’s kunnen worden geplaatst. Door het in het cms invoeren van bepaalde termen die horen bij berichten, begrijpt Google waar je site over gaat. Ook dit heeft een gunstig effect op de positie van de website.

Voor de nieuwe website van Uw Duurzame Installateur is gekozen voor een content management systeem (CMS)  dat gemakkelijk zelf aan te passen en up-to-date te houden is. Dit is WordPress.

Ook voor huidige en toekomstige leden van Uw Duurzame Installateur staat er zo’n gloednieuwe eigen site ter beschikking, kijk bijvoorbeeld naar één van onze partnerwebsites waar de SEO voor wordt verzorgd.

Elke installateur krijgt een eigen site, naast zijn huidige site, op als hij dat wil, in plaats hiervan. op deze manier vergroot Uw Duurzame Installateur de vindbaarheid van de eigen site, en van de individuele leden.

Iedere keer dan een zoekende klant jou vindt in plaats van de concurrent is pure winst!

Meer weten over de nieuwe website en de mogelijkheden voor een eigen site? Neem contact met ons op.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook