uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Vanaf 22 september a.s. organiseert Hateha B.V. voor de 8e keer Konnektief. Deze Konnektief-dagen zijn bedoeld om u op de hoogte te brengen van de nieuwe ontwikkelingen, waaronder de vele noviteiten die de door Hateha vertegenwoordigde fabrieken op de afgelopen editie van Light + Building gepresenteerd hebben. Hateha B.V. brengt u een compleet verzorgde avond in stadions verspreid over Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. U bent welkom vanaf 16.30 uur en het programma wordt rond 21.30 uur afgesloten. Niet alleen toont zij u de noviteiten van de verschillende fabrieken, ook is het delen van kennis met u op zowel het commerciële als technische vlak een belangrijk item.
 

Bezoek Konnektief in één van de volgende stadions:

 
Konnektief 2014
22 september 2014      – GelreDome Arnhem

23 september 2014      – Parkstad Limburg Kerkrade

24 september 2014      – Koning Willem II stadion Tilburg

29 september 2014      – De Grolsch Veste Enschede

30 september 2014      – Abe Lenstra stadion Heerenveen

1 oktober 2014              – AFAS stadion Alkmaar
 

Introductie en lezing hele programma JUNG eNet

 
Op Konnektief 2014 introduceert JUNG het hele eNet programma en u kunt hier uitgebreid mee kennis maken door de lezing JUNG eNet bij te wonen. Tijdens deze lezing komen alle voordelen van dit nieuwe bidirectionele radiografische systeem aan bod. Geheel nieuw is de eNet-Server, het intelligente en centrale hart van dit systeem, dat zorgt voor snelle installatie en flexibiliteit. De mogelijkheid van gebruiker georiënteerde visualisatie en de eenvoud van het updaten maken het systeemconcept compleet. Hiernaast zal JUNG andere noviteiten als de digitale Smart Radio en nieuwe KNX mogelijkheden laten zien.
 

Introductie AMtron® en lezing MENNEKES elektromobiliteit

 
MENNEKES introduceert op Konnektief 2014 een geheel nieuwe serie wandladers: AMtron®. Met deze primeur bereikt MENNEKES een hele nieuwe ontwikkelingsfase, zowel op het gebied van technologie en functionaliteit als ook in design, gemakkelijke bediening, comfort en zekerheid.

Ook geeft Hateha B.V. een lezing rond het thema elektromobiliteit waarin beknopt wordt stilgestaan bij de grondbeginselen van e-mobiliteit en laat zij de mogelijkheden van de nieuwe serie wandladers zien.

AMTRON_Charge_APP_-_MENNEKES

 

Noviteiten van andere fabrieken

 
Van Doepke kunt u de unieke aardlekschakelaar voor e-mobility zien. En van de fabrieken Meyer en Schuch ligt de nadruk op nieuwe led-armaturen. BRK introduceert nu ook de 230V variant van de draadloze FireAngel rookmelde, die koppelbaar is door de Wi-Safe 2 technologie en nu nog veiliger door de Thermoptek® techniek.
 

Mis deze kans niet en meld u aan!

 
Meer informatie over de ingrediënten van Konnektief 2014 en de noviteiten? Of direct aanmelden? Ga naar www.konnektief.nl.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook