uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Legrand gelooft in werkplekken die efficiënt en duurzaam worden gebouwd, terwijl ze tegelijkertijd stijlvol zijn en van alle gemakken voorzien.legrand

Elektrotechnische- en data installaties moeten daarom snel, eenvoudig, veilig, stijlvol en op een duurzame manier kunnen worden aangebracht. Hiervoor heeft Legrand alle elektrotechnische onderdelen in eigen beheer en stemt zij deze perfect op elkaar af.

 

Het nieuwe systeem

 

Met het nieuwe GWO Snap-on systeem kunnen werkplekken sneller, stijlvoller en duurzamer dan ooit van voeding- en data aansluitingen worden voorzien.

Het nieuwe systeem bestaat uit een stalen wandgoot met een dekselopening van 45mm, waar de voeding en data-aansluitingen direct, zonder montagedozen, adapters of afdekramen, ingeklikt kunnen worden.

Dit werkt niet alleen sneller, maar oogt ook veel mooier doordat de schakelmaterialen gelijk met de voorzijde van de romp liggen. Door deze constructie, kunnen bovendien in een relatief kleine wandgoot toch een grote hoeveelheid kabels worden geplaatst. Op deze manier is de wandgoot veel minder opzichtig in de ruimte aanwezig, is deze duurzamer en kostenbesparend.

Kijk hier naar het demonstratiefilmpje

legrand wandgoot

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook