uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

open dagen EVM-linne 2014-2Op 9 en 10 mei organiseerde Electro van Montfort uit Linne twee open dagen voor klanten en geïnteresseerden. Het doel van deze dagen was om bedrijven en particulieren kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van installatietechniek.

In samenwerking met bedrijven als ABB, Rexel, Hager, Sylvania en Draka was een zeer uitgebreide en professionele markt opgezet. Op vrijdagmiddag en -avond waren regionale ondernemers uitgenodigd. Onder het genot van een hapje en drankje lieten zij zich bijpraten over onder andere zonnepanelen voor bedrijven, energiebesparing en oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Op zaterdag was het de beurt aan de particulieren uit de regio. Hun aandacht ging vooral uit naar zonnepanelen, palletkachels domotica en laadpunten. Tijdens deze open dagen waren er al concrete offerte aanvragen. Jezelf als bedrijf presenteren aan je omgeving werkt eigenlijk op alle fronten positief. Deze dag is dan ook zeker voor herhaling vatbaar!

www.evm-linne.nl 

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook