uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Philips en Uw Duurzame Installateur en Elektrotransfer maken samen mooie site!

De banden tussen Philips en Uw Duurzame Installateur/ Elektrotransfer zijn verstevigd. Op dit moment bouwen wij een site die tot stand is gekomen door onze gezamenlijke inspanningen.

Met deze site gaan we leads voor de aangesloten installateurs creëren. We richten ons op de zakelijke led-verlichtingsmarkt. Magazijn-, kantoor-, fabriek- en schoolverlichting zijn onze doelgroepen. We zien dat hier de komende jaren forse groei gaat ontstaan op de vervangingsmarkt. Zaak is dan om de klanten goed voor te lichten zodat ze hun renovatiebudget niet besteden aan inferieure led-verlichting maar aan kwalitatief hoogwaardige verlichting.philips

De marketingafdeling van Philips helpt ons geweldig met kennis over online-marketing. Ook mogen we gebruik maken van foto’s, teksten en videomateriaal. De verwachting is dat de site halverwege april ‘live’ gaat. Op dat moment starten we ook met een Google Adwords campagne. Dit is een advertentiecampagne op Google, waarmee we verwachten meer leads te genereren.

Zodra de site operationeel is krijgt iedereen uiteraard hier alles over te horen. Voor de leads wordt geen bijdrage gevraagd. We verwachten wel dat je er zorgvuldig mee omgaat. De spelregels volgen nog!

Deze site is een mooie stap in de samenwerking. Dit jaar gaan we nog meer samen doen! Zo gaan we een bijeenkomst in het nieuwe LAC organiseren. Philips heeft eind 2014 op een nieuwe locatie het geheel vernieuwde Led Application Center geopend. Bezoek hiervan is een absolute must voor iedere Led-adviserende installateur! Ook is het en mooie plek om een klant mee naar toe te nemen, zodat hij zelf kan ervaren wat LED voor hem kan betekenen. Philips gaat ons helpen de installateurs extra kennis te laten opdoen over led-verlichting. Het is van groot belang dat wanneer je in een situatie komt waar er een led-oplossing wordt aangeboden die 30% goedkoper is dan de eigen oplossing, je weet hoe je dit moet uitleggen. Deze maand overleggen wij verder hoe wij de samenwerking intensiveren. Dit met uiteraard als doel om ons gezamenlijk resultaat op het vlak van verlichting stevig te laten groeien!

De kansen liggen er, de markt is er klaar voor, en wij straks ook!

We houden je op de hoogte !

 

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook