uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Dit jaar zullen steeds meer Nederlandse installatiebedrijven getroffen worden door een overval. Een overval waar de daders niet met lege handen weg zullen gaan. 

Uw Duurzame Installateur introduceert namelijk: De Marketing Overval!

Installateurs zijn ontzettend druk met de dagelijkse beslommeringen. Calculeren, personeel aansturen, inkopen, problemen oplossen. Dit vergt altijd meer dan 40 uur per week. Hierdoor kan hij te weinig tijd vrij maken voor tijdrovende uitzoekklussen, die voor zijn gevoel niet heel erg dringend zijn. Bijvoorbeeld: Het maken van een e-mailbestand, het afronden van de nieuwe website, het verversen van een nieuwsbericht op de website. het plaatsen van nieuwe project. Maar ook het maken van een brochure of een artikel samenstellen voor in de lokale krant.overval

Dit hebben wij ook gemerkt! Uw Duurzame Installateur helpt de installateur met zijn marketing. Sterker nog: Wij willen je ontzorgen! We maken een website voor je, versturen e-mail nieuwsbrieven naar je klanten, verzorgen je foldermateriaal en nog veel meer!

Kortom: We hebben een volledig marketingplan, inclusief de oplossingen voor je klaar staan. Maar dan moet je zelf nog wel even een paar dingetjes aanleveren…. Lastig….

Daarom introduceren wij per direct: De Marketing Overval! Wij sturen je een checklist van alle informatie en bestanden die we nodig hebben (zodat je eventueel wat voorwerk kunt doen) en komen dan bij je langs. En we gaan niet met lege handen naar huis, we willen alles!

Samen met jou gaan we kijken welke stappen je wilt maken in dit jaar en wat je hierbij nodig hebt. Wil je een nieuwe website? Wij maken hem en verhuizen je domeinnaam.  Dus kom maar op je gegevens!

Wil je ook een nieuwsbrief naar je klanten sturen? Wij gaan aan je computer zitten en halen je e-mailadressen uit je systeem!

Wil je een social media account? Wij helpen je er direct mee.

Wil je je projecten in het zonnetje zetten? We gaan pas weg als we de foto’s en project informatie hebben, zo kan je laten zien wat je doet.

Als we dan alles hebben kunnen wij aan de slag. We mailen je klanten, bouwen je site en maken je brochures.

Levert dit wat op? Ja! Maar dat wist je zelf natuurlijk ook al wel. Deze dienst is alleen beschikbaar voor leden van Uw Duurzame Installateur en is inbegrepen in jaarlijkse bijdrage.

Laat je helpen! En laat je door ons overvallen! Meer informatie , neem dan gerust contact met ons op info@uwduurzameinstallateur.nl

Ben je nog geen lid? Bel me dan, om te kijken welke mogelijkheden er zijn om samen te werken. 06-25524996 Caspar Norg

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook