uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Terugblik 2018 – Uw Duurzame Installateur

2018 is alweer bijna voorbij. De laatste maand is al weer gestart. Tijd voor een terugblik op 2018.

We blikken graag even met je terug. We kunnen natuurlijk niet alles opnoemen, maar wat evenementen en hoogtepunten lichten we er graag even voor je uit.

Laten we beginnen bij het eerste evenement van 2018 waar we met een groot aantal installatiebedrijven bij waren. Dit was het Woonevent op 4 februari in samenwerking met ABB. Uw Duurzame Installateur was de ‘standbemanning’ van het LSE.

Voorafgaand aan dit event, op 10 januari, vond er een verkoop-en technische training plaats om de aanwezige 14 installatiebedrijven voor te bereiden op het evenement op 4 februari. Op de dag zelf waren er ruim 3000 bezoekers in De Woonindustrie, een superopkomst.

Wegens succes herhaald

Op 16 september vond het tweede woonevenement plaats in de Woonindustrie. Met wederom een trainingsmiddag en enthousiaste aanwezige installateurs, werd ook deze dag een groot succes met een groot aantal leads!

Uw Duurzame Installateur werft personeel;

In maart zijn we een landelijke personeelswervingsactie gestart! In heel het land is helaas (nog steeds) personeelsgebrek. Gelukkig hebben wij toch een aantal goede monteurs voor jullie gevonden, met vaste contracten als resultaat! Nog steeds zijn we zowel elektromonteurs als loodgieters voor jullie aan het werven

10 april, de eerste Strategiedag van 2018;

Op bezoek bij het Duurzaamheidscentrum van de Technische Unie in Zwolle. Hier kregen we een duidelijke uitleg over InterAct Pro van Signify en kregen we een uitgebreide rondleiding in het Duurzaamheidscentrum. We kijken terug op een inspirerende dag.

AVG en regiobijeenkomsten

Deze 2 maanden stonden in het teken van regionale bijeenkomsten. Naast meerdere regionale bijeenkomsten over de nieuwe Privacywet, zijn wij ook gestart met de Regiotafels. Op 3 locaties (bij collega’s op de zaak) vertelde Ferdinand meer over kostprijsberekening en zijn visie op het omgaan met klein werk.

Door de vele positieve reacties op dit soort bijeenkomsten gaan we dit in de toekomst zeker voortzetten.

In juni vond ook de 10de! Golfdag plaats van Elektrotransfer/Uw Duurzame Installateur. Mooi weer, mooie baan, mooi roze en een grote opkomst! Top!

Het hele jaar door hebben we bij een groot aantal van jullie trainingen en opleidingen gegeven via De Installatie Academie. Technische trainingen zoals NEN 1010 en 3140 maar ook commerciële verkooptrainingen voor werkvoorbereiders en monteurs.

September;

Na de zomer, op 12 september was de tweede Strategiedag van Uw Duurzame Installateur in De Bilt. Ron van de Beek van ABB vertelde alles over de energietransitie en Ger Zwartendijk van het Managementcentrum nam ons mee in cijfers en kengetallen in de installatiebranche.

Op 23 en 24 september hebben wij samen met Martijn l’Ami en ABB een regionaal evenement georganiseerd met de Free@home-Truck. In Valkenburg (ZH) stond de truck op zondag 23 september klaar voor genodigde particulieren en op maandag 24 september hebben we in samenwerking met meerdere collega’s in de regio een bijeenkomst georganiseerd voor architecten, aannemers en projectontwikkelaars uit het netwerk.

Een evenement wat we zeker in andere regio’s in het land gaan herhalen!

Ook hebben we bij Uw Duurzame Installateur dit jaar weer een aantal nieuwe collega-installateurs mogen verwelkomen:

  • Hirdes Energie Techniek uit Amsterdam
  • Onneweer Techniek uit Blokker
  • Elektro Technisch Buro Siberg uit Amsterdam
  • van Dalen Elektrotechniek uit Hoogvliet
  • Tijssens Electrotechniek uit Heeze
  • RETAM Elektrotechniek uit Helmond

 

12 december – De eerste Uw Duurzame Installateur/Elektrotransfer/ComforTrend Netwerkdag

Maar, het jaar is nog niet helemaal voorbij. Op woensdag 12 december vindt onze Netwerkdag plaats, samen met fabrikanten, groothandels, collega-installateurs van Elektrotransfer en ComforTrend. Met onder andere sprekers trendwatcher Vincent Evers, de managementconsultant uit de installatiesector Ger Zwartendijk en Operationeel Manager van Randstad Techniek Gerco Guyt beloofd het een inspirerende en leuke dag te worden. Nu al 90 inschrijvingen!

Samen op naar een succesvol 2019!

 

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook