uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Even voorstellen… Mijn naam is Tjitske Pouw en ben sinds 1 juni werkzaam als Marketing medewerker bij Uw Duurzame Installateur.
 
De laatste jaren ligt mijn ervaring bij het verder helpen van ondernemers. Vragen beantwoorden over Tjitske Pouw Uw duurzame Installateurondernemerschap, niet alleen over marketing maar ook over personeelszaken, financiële en juridische zaken. Daar wil ik jullie als aangesloten installateur van Uw Duurzame Installateur ook bij helpen. Ik hoop jullie daarom ook binnenkort allemaal te ontmoeten en dan te praten over wat jou als ondernemer bezighoudt en hoe wij als Uw Duurzame Installateur je verder kunnen helpen. Samen met Caspar en Ferdinand ga ik zorgen dat jullie meer leads ontvangen, beter inkoopvoordeel hebben, deel kunnen nemen aan verschillende opleidingen en optimaal met elkaar kunnen samenwerken.

Natuurlijk ga ik ook de marketing en communicatie oppakken voor Uw Duurzame Installateur zelf. Zo hopen we nog meer installateurs aan te sluiten bij ons en zal ik ook evenementen en bijeenkomsten mede-organiseren.
 

Mijn visie op marketing

 
Marketing is een van de belangrijkste zaken voor een ondernemer, laten zien wie je bent, wat je kunt en waarom je het doet. Het wordt vaak gezien als een flyer, een nieuwsbrief of een advertentie, maar marketing gaat veel verder. Het is een proces, met als uiteindelijk doel uiteraard meer verkoop en meer omzet. Maar om dit te behalen moet er onderzocht worden wie je klant is en moet er een juiste balans zijn in de middelen die je hiervoor inzet.

De laatste jaren heeft marketing enorme veranderingen meegemaakt. Dit komt onder andere natuurlijk door de ontwikkelingen op online gebied. Het kennen van de klant is belangrijk. Op het moment dat je weet wat de behoeften en beweegredenen zijn is benadering eenvoudiger. Marketing is geschikt voor huidige klanten als ook voor (potentiële) nieuwe klanten. Laat je horen en je zult merken dat men bij je terug komt en dat op termijn ook het aantal nieuwe klanten gaat stijgen.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook