uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Uw Duurzame Installateur lanceert in samenwerking met Philips nieuwe site!

Al geruime tijd werken Uw Duurzame Installateur en Philips nauw samen op het vlak van verlichting. Deze samenwerking is nu uitgebouwd op marketingvlak. In samenwerking met Philips hebben wij een prachtige site neer kunnen zetten. www.uwduurzameinstallateur.nl/verlichting  Deze site is gericht op het geven van informatie aan scholen, bedrijven en instellingen op het vlak van led-verlichting. Uiteraard met als doel om hier werk voor de bij ons aangesloten installateurs Philipsmee binnen te halen.

Wij verwachten de komende jaren een grote stijging in de vervangingsmarkt van lichtbronnen. Dit met name in magazijnen, kantoren, fabrieksruimten en scholen. Onze nieuwe site is gericht op de verlichting in deze ruimtes. Naast de uitstekende kwaliteit van de Philips-producten is Philips natuurlijk ook toonaangevend in ontwikkeling van verlichting. Voorbeelden hiervan zijn is de tl-verlichting voor scholen: SchoolVision. De SchoolVision technologie zorgt voor een sfeer in het klaslokaal waar kinderen beter geconcentreerd blijven en beter van gaan leren. Ook voor de levensmiddelenindustrie heeft Philips hele specifieke lichtbronnen ontwikkeld.

We zullen de site continu aanvullen en actueel houden met behulp van de marketingafdeling van Philips. De site is geoptimaliseerd voor indexatie door Google. Dit wil dus zeggen dat we op termijn op heel veel zoekopdrachten bovenaan staan in Google. Er is een categorie op de site: alles over Led-verlichting. Deze categorie is voor een stuk algemene voorlichting op de site gezet. We hopen dan ook dat we snel door andere sites gelinkt gaan worden, waardoor we door Google extra gewaardeerd gaan worden.

Met Google Adwords willen we verkeer naar onze site trekken om nog meer leads aan de bij ons aangesloten installateurs te kunnen geven. De installateurs kunnen op hun eigen site verwijzen naar informatie op onze site zodat de klant altijd de informatie vindt die hij zoekt.

Het gezamenlijk neerzetten van een website is een nieuwe manier van samenwerken met onze partners. Philips en Uw Duurzame Installateur hebben de samenwerking op deze manier geïntensiveerd. Hier profiteren alle betrokken bedrijven van! Meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

 

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook