uw-duurzame-installateur-logo 51 aangesloten
installateurs

Installatiebedrijf de nieuwe Apple Store?

 

Op dit moment vallen de nieuwe domotica oplossingen als rijpe appels van de boom. ABB introduceert Free@home, Jung heeft eNet, Bticino het Myhome concept en Berker zijn domotica systemen. Niet alleen voor de welgestelden, maar voor iedere portemonnee.

Bijna iedereen heeft een smartphone. In sommige huishoudens zijn er wel 4! Alles kun je hiermee doen. De geluidsinstallatie, de thermostaat, de televisie zijn allemaal met je tefoon te bedienen. De consument is dus zeker bereid om hier geld aan uit te geven. In ons vak kennen we natuurlijk al de domotica oplossingen. Een veel gehoord bezwaar hierbij is : ’Dit is alleen maar voor de kapitale villa’s!’shutterstock_174390947

Naar dit argument hebben de fabrikanten goed geluisterd. Op de verschillende evenementen van fabrikanten van de laatste maanden hebben we de domotica of wel huisautomatiseringsoplossingen kunnen bewonderen. Bedraad, draadloos, met en zonder server, Touch screen, met of zonder afwezigheidssimulatie. Een mooie gadget voor elk budget.

Aan ons de taak om de klant bekend te maken met deze mogelijkheden. Neem je klant mee naar permanente beleveniscentra, of nodig je fabrikant uit voor een demonstratie op een open dag! Schaf nu zelf een demo-set aan. De fabrikant zal hier zeker een aantrekkelijk aanbod voor hebben. Wil je verder praten over de commerciële mogelijkheden van de Tablet woning en deze verkooptip? Neem dan contact op met Uw Duurzame Installateur. Wij helpen u graag verder.

Delen
FacebookTwitterLinkedIn
Bekijk ook