Noodverlichting

Noodverlichting

Noodverlichting (en onderhoud) is verplicht

Noodverlichting is in bijna elk gebouw verplicht. Het onderhoud van noodverlichting hoort hier ook bij. Uw Duurzame Installateur neemt u deze zorg uit handen. Voor advies, plaatsen of onderhoud van noodverlichting bent u hier op de juiste plaats. Een veilige vluchtroute wordt gewaarborgd met noodverlichting en vluchtrouteverlichting.

Noodverlichting moet ieder jaar gecontroleerd worden. Voor u als gebruiker van noodverlichting is dit niet iets waar prioriteit ligt. Wie kan de noodverlichting volgens de norm controleren? Uw Duurzame Installateur controleert noodverlichting altijd volgens de Europese richtlijnen en voor een scherpe prijs. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw noodverlichting en voorkomt u aansprakelijkheid bij een calamiteit.

De noodverlichting moet naast het Bouwbesluit ook moet voldoen aan de Arbowet. Dit houdt in dat eigenlijk elk pand noodverlichting moet hebben. In een ruimte groter dan 60m2 paniekverlichting moet hangen. De registratie van noodverlichting is verplicht; hierin komt een beschrijving van het noodverlichtingssysteem en de onderhoudsrapportage. Ook het jaarlijks onderhoud van LED-noodverlichting is verplicht, de batterij en/of lamp wordt niet vervangen, maar wel wordt er schoongemaakt en de vluchtwegen gecontroleerd.

Zorg ervoor dat u niet aansprakelijk bent bij een calamiteit en een goede vluchtroute kan waarborgen. Uw Duurzame Installateur adviseert u graag.

WIE IS UW DUURZAME INSTALLATEUR?

Wij helpen u aan de oplossing voor al uw elektrotechnische wensen. Wij doen dit met ruim 50 installateurs die gevestigd zijn door heel het land. Deze installateurs zijn gespecialiseerd in duurzame elektrotechniek. Zij gaan altijd uit van de voor u meest gunstige oplossing voor het milieu en uw portemonnee.

Alle diensten die omschreven staan op onze site voeren zij vakkundig en professioneel uit. Zowel op de zakelijke als de particuliere markt zorgen de installateurs voor een passende en toekomstgerichte oplossing; advies, ontwerp, installatie en onderhoud van een elektrotechnische installatie.

SAMENWERKINGSVERBAND

Uw Duurzame Installateur is een samenwerkingsverband. De installateurs werken niet alleen samen op het gebied van installaties, maar ook delen zij veel kennis waardoor iedereen altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Gezamenlijk worden er opleidingen gevolgd om altijd specialistisch, betrouwbaar en veilig aan het werk te zijn.

Door de verspreiding over heel Nederland zit er altijd een installateur bij u in de buurt waardoor u altijd gegarandeerd bent van professioneel advies en deskundige uitvoering.