Oplaadpunt Ford C-max plug-in Hybrid

Oplaadpunt Ford C-max plug-in Hybrid

Uw Ford C-max plug-in Hybrid opladen

De Ford C-max plug-in Hybrid beschikt over een twee liter benzine- en elektromotor met een vermogen van 185 pk. Als u volledig elektrisch rijdt met de Ford C-max plug-in Hybrid dan kunt u met het Het lithium-ion accupakket ongeveer 44 km afleggen. Volledig elektrisch is de C-MAXEnergi 120 pk sterk en bedraagt de topsnelheid 137 km/u.

Kenmerken van de Ford C-max  

De Ford C-max plug-in Hybrid telt een CO2 uitstoot van 46 gram/km. Als u in hybride-modus rijdt is een topsnelheid van 164 km/h haalbaar. Het standaard interieur van de Ford C-max plug-in Hybrid is luxe met o.a. lederen bekleding, navigatie en een panormadak met zonwering. De Ford C-max plug-in Hybride is voorzien van een nieuw instrumentarium met EcoGauge boordcomputer en het Ford SYNC2 connectiviteitssysteem met touchscreen.

Wij hebben al een oplaadpunt voor uw Ford C-max plug-in Hybrid vanaf € 750,-.

Belastingvoordeel Ford C-max plug-in Hybrid

De enorme toename van elektrisch rijden heeft de overheid aan het rekenen gezet en heeft ertoe geleid dat zij een aantal fiscale aanpassingen voor de komende jaren heeft doorgevoerd. De Ford C-max plug-in hybrid heeft een laag bijtellingspercentage.

Ford C-Max hybrid

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

Ford C-max plug-in Hybrid oplaadpunt installatie door uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur voor u een oplaadpunt van uitstekende kwaliteit voor een Ford C-max plug-in Hybrid al vanaf € 750,-. U heeft de keuze uit verschillende merken in verschillende prijsklassen. Tijdens de installatie worden er diverse aanpassingen aan uw groepenkast gemaakt, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Installatie van een oplaadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

Een oplaadpunt kan geplaatst worden op eigen grond als ook op gemeentelijke grond. Op eigen grond kunt u een oplaadpunt plaatsen daar wat dat voor u het meest handig is. Wanneer u in een grote stad woont als Rotterdam, Den Haag of Amsterdam kunt uw een verzoek indienen voor een openbare laadpaal. Er verschijnen zijn steeds meer laadpunten in grote steden.

Vrijblijvend advies bij installatie van een oplaadpunt voor een Ford C-max plug-in Hybrid

Uw Duurzame Installateur medewerkers beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een oplaadpunt voor de Ford C-max plug-in Hybrid. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf van een Ford C-max plug-in Hybrid of installatie van een oplaadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.