Oplaadpunt Opel corsa-e

Oplaadpunt Opel corsa-e

In het gebruik is een EV aanmerkelijk goedkoper dan een benzine- of dieselauto. Het opladen kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Opel Corsa-e snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de Opel Corsa-e

LAAT UW OPLAADPUNT Opel Corsa-e NU INSTALLEREN!

Wilt u het optimale uit uw elektrische auto halen, dan is een oplaadpunt thuis een absolute aanrader. Een oplaadpunt voor thuis is er in diverse soorten en maten. U kunt een oplaadpunt voor uw elektrische auto aanschaffen voor aan de muur, maar ook voor een laadpaal of laadzuil. Daarnaast zijn er natuurlijk oplaadpunten om meerdere auto’s tegelijk op te laden. 

De oplaadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen.  Naast installatie verzorgen wij ook het graaf- en straatwerk. Kortom, wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen. Laat nu uw oplaadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

DE Opel Corsa-e

De Opel Corsa-e heeft een actieradius van 275 km een topsnelheid van 150 km/h met een acceleratie van 0-100 in 8,1 seconden. De accucapaciteit is 150 kWh en de laadtijd (0->275 km) is 7u15m. Het laadvermogen is 7.4 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 38 km/u. Snellaadvermogen is 100 kW DC en de snellaadtijd (28->220 km) 27 min.

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Ook de bijkomende graafwerkzaamheden verzorgen wij voor u indien nodig. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

• Laadpaal inclusief installatie
• Maximale garantie op uw laadpunt
• A-merk laadpalen
• Leverancier van snelladers
• Slimme laadpalen met Load Balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.