Oplaadpunt Volkswagen ID.3 1ST

Oplaadpunt Volkswagen ID.3 1ST

Het opladen van de Volkswagen ID.3 1ST  kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Volkswagen ID.3 1ST  snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de Volkswagen ID.3 1ST  

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

LAAT NU UW OPLAADPUNT VOLKSWAGEN ID.3 1ST INSTALLEREN!

Een laadpaal aan huis heeft veel voordelen ten opzichte van openbare oplaadpunten of opladen via een regulier stopcontact. Het laden gaat ook veel sneller met een oplaadpunt. Laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Naast installatie verzorgen wij ook het graaf- en straatwerk. Laat nu uw eigen laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

DE VOLKSWAGEN ID.3 1ST  

De ID.3 1ST beschikt over een totaalvermogen van 150 kW (204 pk) en een actieradius 350 km. Acceleratie van 0-100 km/u duurt 7,3 seconden. Topsnelheid bedraagt 160 km/u. De Accucapaciteit is 62.0 kWh. Laadtijd voor de totale 350 km is 6u15m en de laadsnelheid 56 km/u.

EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpaal inclusief installatie;
  • Maximale garantie op uw laadpunt;
  • A-merk laadpalen;
  • Leverancier van snelladers;
  • Slimme laadpalen met dynamic load balancing voor meerdere elektrische auto’s

CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag voor u verzorgt. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.