Oplaadpunt Volkswagen Golf GTE

Oplaadpunt Volkswagen Golf GTE

Oplaadpunt Volkswagen Golf GTE

De nieuwe (2020) Volkswagen Golf GTE is een plug-in hybride die is voorzien van een 1.4 TSI van 150 pk en een elektromotor van 114 pk, goed voor een gecombineerd vermogen van 245 pk.

De elektromotor kan de verbrandingsmotor vervangen en ondersteunen tijdens situaties waarin de verbrandingsmotor nadelig is en gebruikt de opgeslagen energie die geconverteerd wordt bij het remmen. De GTE heeft een gemiddelde uitstoot van 36 g/km (verbruik 1,6 l/100 km). 

Actieradius Golf GTE

De Volkswagen Golf GTE is in staat om 56 kilometer elektrisch te rijden. Het opgegeven fabrieksverbruik komt op 1,6 liter op 100 kilometer. Overweegt u de Volkswagen Golf GTE aan te schaffen? Uw Duurzame Installateur adviseert en installeert graag uw oplaadpunt. Onderstaand meer informatie over het installeren van een oplaadpunt.

Wij hebben al een oplaadpunt voor uw Volkswagen Golf GTE vanaf € 750,-.

VW-e-GolfHoe kunt u het beste de Volkswagen Golf GTE opladen? Via stopcontact of oplaadpunt?

Het opladen van de De Volkswagen Golf GTE kan via een stopcontact of een oplaadpunt. Het laden via een stopcontact is gemakkelijker, maar hier zitten een aantal nadelen aan:

  • Opladen duurt ongeveer 6 uur.
  • Er wordt niet maximaal geladen.
  • Kans op overbelasting en smeltrisico van het stopcontact.

Veilig en snel opladen doet u met een oplaadpunt. Het laadpunt wordt hierbij op een groep geplaatst die ontworpen is om lange tijd maximaal vermogen te produceren. Hierdoor is uw De Volkswagen Golf GTE binnen 3 uur opgeladen!

Installatie van een oplaadpunt door uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur een oplaadpunt voor u voor een Volkswagen Golf GTE van hoogwaardige kwaliteit al vanaf € 750,-. De oplaadpunten zijn van verschillende merken uit verschillende prijsklassen. Verder worden de aanpassingen aan uw groepenkast gemaakt, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Installatie van een oplaadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

Een oplaadpunt kan geplaatst worden op zowel eigen grond als ook op gemeentelijke grond. Op eigen grond kunt u oplaadpunten plaatsen waar dit voor u het meest gunstig is bijvoorbeeld op uw oprit. Wanneer u in een grote stad woont als Rotterdam, Den Haag of Amsterdam kunt uw een verzoek indienen voor een openbare laadpaal. Er zijn steeds meer laadpunten te vinden in grote steden.

Vrijblijvend advies bij het installeren van een oplaadpunt voor een Volkswagen Golf GTE

Uw Duurzame Installateur beschikt over veel ervaring en is goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een oplaadpunt voor de Volkswagen Golf GTE. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf van een Volkswagen Golf GTE of installatie van een oplaadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze installateurs voor een advies op maat.