Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Eén aanspreekpunt voor al uw elektrotechnische installaties. Makkelijker kan het eigenlijk niet. Uw Duurzame Installateur is van alle markten thuis en biedt u op maat gesneden oplossingen. Ook als het gaat om service en onderhoud. Op basis van uw wensen verzorgen wij het noodzakelijke en vaak ook wettelijk verplichte onderhoud. Bij storingen kunt u 24 uur per dag op ons rekenen. Zo zorgen wij voor uw veiligheid, comfort en continuïteit.

Veiligheid

Volgens de Arbo-wet moet je als werkgever een veilige omgeving creëren en waarborgen voor je werknemers. Uw Duurzame Installateur kent de regels en weet regulier-installatiewerkhoe belangrijk een veilige werkplek is. Wij verlenen het noodzakelijke onderhoud en de service die nodig is om de veiligheid te garanderen. Dit doen wij met jarenlange ervaring en vakkundigheid in elektrotechnische installaties. Wij werken volgens de meest actuele richtlijnen. Zo weet u zeker dat u voldoet aan de wet- en regelgeving en uw installatie altijd functioneert. Een gerust gevoel.

Onderhoudscontracten

Alle elektrotechnische installaties moeten onderhouden worden. De een wat vaker dan de andere. De een verplicht elk jaar de ander vooral alleen erg aangeraden. Uw Duurzame Installateur kent deze regelgevingen. Daarom kunt u bij onze installateurs de juiste onderhoudscontracten afsluiten. Zo heeft u altijd een veilige en goed-werkende installatie. Direct hulp bij storingen en bij calamiteiten niet aansprakelijk.

Comfort

De service en het onderhoud van Uw Duurzame Installateur zorgt voor comfort. We zijn 24 uur per dag beschikbaar bij een storing en helpen u zo snel mogelijk. Wij zorgen voor het wettelijke onderhoud en u heeft er geen omkijken meer naar.

Continuïteit

Voor de continuïteit van uw onderneming is het belangrijk dat uw elektrotechnische apparatuur het goed doet. Uw Duurzame Installateur zorgt ervoor dat uw apparatuur doordraait zonder problemen of storingen. Wij garanderen de continuïteit van uw onderneming.

Het is belangrijk dat elektrotechnische installaties regelmatig gecontroleerd worden. Laat uw elektrotechnische installaties controleren door Uw Duurzame Installateur. Wij beschikken over de vakkundigheid en betrouwbaarheid voor de service en het onderhoud. U vindt ons overal in Nederland. We kunnen u dus altijd service en onderhoud verlenen!