Receptie

Verlichting receptie

De eerste indruk telt. Licht heeft het vermogen om sfeer te bepalen. daysign1Met de juiste vormgeving en de juiste lichtsterkte voelt men zich meteen welkom. Door de verschillende toepassingen kan de balie uitgelicht worden en een wachtruimte de juiste sfeer krijgen. LED-oplossingen hebben een mooie vormgeving en kunnen dynamische effecten creƫren, van golvende stromen van licht tot kristalheldere accenten en zachte, kleurrijke sferen. Of de stijl van uw kantoor nu hip of functioneel is.

Oplossingen zijn te over. U kunt denken aan grote inbouwspot, verstelbare spots, hanglampen en verlichting voor in koven, allen uitgevoerd in led. Deze toepassingen besparen veel energie en zijn allen dimbaar voor de juiste lichtsterkte en sfeer.

Daglichtregeling bij de verlichting receptie

 

Door middel van de innovatie van daglichtregeling kan ook de verlichting receptie geheel worden gestuurd. Hierbij wordt er flink op energie bespaart omdat alleen bij een bepaalde lichtinval het licht aangaat of sterker wordt. De sensoren zorgen voor een maximale efficiƫntie.

Er zijn ook arbo-regels, waar de OFFICE9.1verlichting receptie aan moet voldoen. Hinderlijke spiegeling (bijv. in de monitor) enverblinding mag niet optreden. De afschermingshoek van de armaturen moet minimaal 40 graden zijn t.o.v. het horizontale vlak. Met name mogen ‘spotlights’ die artikelen of reclameboodschappen verlichten niet in de richting van de balies gericht zijn. Hierdoor is het prettiger werken op de plaatsen van de balies en hebben ook de bezoekers een optimale beleving bij de verlichting.

Vraag GRATIS testopstelling aan

Delen
FacebookTwitterLinkedIn