Verlichtingsbesparing

Verlichtingsbesparing

Verlichtingsbesparing met een verlichtingsplan

 

Wist u dat 40% van het energieverbruik uit uw huis en bedrijfspand voor rekening komt van verlichting? Hier kunt u dus een hoop op besparen. Rekening houden met uw lampen is goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee. Uw Duurzame Installateur helpt met verlichtingsbesparing.

Ga hier naar onze speciale verlichtingswebsite voor extra informatie.

Verlichtingsbesparing, hoe doet u dit?

Er zijn tientallen mogelijkheden om te besparen op uw verlichting. Uw Duurzame Installateur kan u het beste helpen op dit gebied. Wij helpen u met het vinden van de beste oplossing voor uw huis of kantoor.

Verlichtingsbesparing kan op veel verschillende manieren:

  • Energiezuinige lampen
  • Energiezuinige armaturen
  • Daglichtafhankelijke regeling
  • Aanwezigheidsdetectie

LED-verlichting is uitermate geschikt bij renovatie of verbouwing van uw bedrijfspand. Vaak is het mogelijk om alleen de lamp of maar een deel van het armatuur te vervangen. Zo snel kunt u al besparen.

 

Wilt u eerst zelf testen wat LED-verlichting voor u in uw bedrijf kan betekenen? Onze installateurs kunnen een gratis testopstelling bij u ophangen. Dan kunt u zelf ervaren wat LED-verlichting kan doen voor de productiviteit van uw personeel en voor uw energierekening.

Wilt u meer weten over kantoor-, magazijn-, fabrieks- of schoolverlichting? Op onze website DeVerlichtingspecialist.nl kunt u hier alles over lezen en een proefopstelling aanvragen en zo direct starten met verlichtingsbesparing.

Waarom Uw Duurzame Installateur?

Wij zorgen ervoor dat u klaar bent voor de toekomst. Uw Duurzame Installateur maakt samen met u een optimaal verlichtingsplan. Dit kan een kostenbesparing opleveren van 80%! Hierdoor haalt u gemakkelijk winst uit uw investering.

Wie is Uw Duurzame Installateur?

Wij helpen u aan de oplossing voor al uw elektrotechnische wensen. Wij doen dit met ruim 50 installateurs die gevestigd zijn door heel het land. Alle bij ons aangesloten installateurs zijn gespecialiseerd in duurzame elektrotechniek. Zij gaan altijd uit van de meest gunstige oplossing voor u, het milieu en uw portemonnee.

Alle diensten die uitvoerig omschreven staan op onze site voeren wij vakkundig en professioneel uit. Zowel op de zakelijke als de particuliere markt zorgen de installateurs voor een passende en toekomstgerichte oplossing; advies, ontwerp, installatie en onderhoud van een elektrotechnische installatie.  Neem contact met ons op als u ook wilt weten hoe u bespaart op uw verlichting.