De ramen open en je bezem door je bedrijf!

De ramen open en je bezem door je bedrijf_Uw DuurzameInstallateur_blog

Tijd voor de grote schoonmaak! Tijd voor actie!

Met de grote schoonmaak zetten we o.a. de ramen en deuren open. De banken gaan van hun plek en de bedden worden gekeerd. We krijgen nieuwe energie en we gaan fris weer verder!

Hoe is dit in jouw bedrijf? Er zijn van die zaken die versloffen als je er een tijdje geen aandacht aan geeft. Even wat aandachtspuntjes voor je bedrijf!

  1. Betalen je klanten pas na 40 dagen of later? ACTIE! Je bent geen bank.
  2. Heb je geen idee wat er allemaal in je magazijn ligt? ACTIE! Je betaalt de groothandel om voorraad aan te vullen. En die levert binnen een halve dag. Bezem erdoor!
  3. Heb je personeel in je bedrijf dat niet functioneert? Dit levert je gigantisch veel frustratie op en kost ontzettend veel tijd en geld. Hak knopen door!  Investeer in extra scholing zodat ze wel gaan functioneren of beëindig de arbeidsovereenkomst.
  4. Werk je voor klanten die altijd voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten en altijd klagen? Neem afscheid van ze. Je bent onevenredig veel tijd aan ze kwijt, en je verdiend nooit wat aan ze. Nu niet, maar nooit niet.
  5. Is het langer dan 2 maanden geleden dat je een nieuwe klant hebt binnen gehaald? Kan niet! Aan de slag! Social media, nieuwsbrieven, flyers, businessclubs. Alles uit de kast. Stilstand is achteruitgang!

Ik weet dat dit allemaal open deuren zijn, maar als je 5 minuten naar je eigen bedrijf kijkt dan zul je zien dat er minimaal 1 van deze 5 punten bij jou aan de orde zijn.

Uw Duurzame Installateur helpt installateurs bij het fit maken en houden van hun bedrijf. Hier hebben we uitgebreide ervaring in. Inmiddels doen we dit voor ruim 40 bedrijven. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Check het hier.

 


Whitepaper in 8 stappen naar een betalende klant

[av_button label=’Download het Whitepaper in 8 stappen naar een op tijd betalende klant’ link=’portfolio,1457′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-vydn’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.