Samen beter!

In het hart van onze werkwijze ligt de kracht van samenwerking. Bij ons vind je naast vakgenoten een groep mensen waar je echt begrepen wordt. Samenwerken gaat bij ons verder dan alleen zakelijke voordelen; het draait om ervaringen delen, van elkaar leren en plezier maken.

Een groep gelijkgestemden om je heen

Versterk je netwerk met vakgenoten die jouw ambities delen.

Leren van anderen

Haal voordeel uit gedeelde expertise en ervaringen.

Netwerk- en sociale evenementen

Breid je horizon uit en creëer nieuwe kansen.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Deze installateurs zien al de voordelen van samenwerking

De voordelen van collectieve kracht zijn duidelijk: door samenwerking verhogen onze installateurs hun efficiency en marktaandeel.

Landelijk netwerk van E/W installatiebedrijven 

onze diensten

Versterk je bedrijf met marketing

Onderling samenwerken

Door samen te werken, vermenigvuldigen we onze kennis en kracht. Ontdek hoe je door deel te nemen aan ons netwerk, jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunt tillen.

Personeel uitwisselen

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen. Profiteer van onze personeelsuitwisseling om flexibel in te spelen op de veranderende behoeften van jouw projecten.

Beursbezoeken

Verbreden je horizon met gezamenlijke beursbezoeken. Blijf voorop in de branche door de nieuwste trends en technologieën samen te ontdekken.

Studiereizen

Inspiratie opdoen ver over de grenzen. Ga met ons mee op studiereizen en krijg nieuwe inzichten die je direct in jouw bedrijf kunt toepassen.

Sport en Fun

Versterk de band met collega’s door samen te sporten en plezier te hebben. Doe mee aan onze sportieve en leuke activiteiten voor een gezonde geest in een gezond bedrijf.

Samenwerken

De kracht van samenwerken in de installatiebranche

Veel mensen denken niet snel aan het woord ‘samenwerken’ als ze het over bedrijfsvoering hebben. Althans, niet aan het samenwerken met andere installateurs, die zien ze namelijk als concurrentie.

In de installatiebranche is het makkelijk om opgesloten te raken in je eigen wereld. Je hebt wat partners of onderaannemers die bijspringen als het net wat te druk wordt, maar daar blijft het bij. Je gaat toch geen klanten naar de installateur aan de andere kant van het dorp sturen?

En toch is een van de krachten van succesvolle installatiebedrijven de samenwerking met andere, soortgelijke ondernemers. Niet om werk naar elkaar door te zetten, wel om met elkaar te sparren, te leren en jezelf te omringen met mensen die je begrijpen.

Daar ligt een grote kans. En die kun jij, samen met ons, grijpen. Wij zorgen ervoor dat je er niet alleen meer voor staat.

Samen beter worden, ons antwoord op concurrentie!

Samen beter worden?

Exclusief voor installatiebedrijven

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden aan installateurs? Plan een kennismakingsgesprek en stel je vragen.

Wat we doen

Wat we ook doen

Bij Uw Duurzame Installateur bieden we meer. We zijn een samenwerkingsverband voor installateurs die hun bedrijf willen versterken door scherpe inkoopafspraken, het delen van vakkennis en het bevorderen van samenwerking.

Inkoop

Profiteer van onze collectieve inkoopkracht. Wij maken scherpe inkoopafspraken met groothandels en A-merk fabrikanten, waardoor je kunt genieten van significante besparingen en voorwaarden die normaal buiten bereik zijn voor individuele bedrijven. Dit zorgt ervoor dat je concurrerend blijft in de markt en je marges kunt verbeteren.

Kennis

Kennis is de ruggengraat van elk succesvol installatiebedrijf. Daarom bieden we toegang tot een schat aan branchekennis en expertise die je kunt inzetten voor de groei van je onderneming. Van technische updates tot bedrijfsbeheer, we zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Marketing

Een sterke marketing is essentieel voor groei. Wij bieden een breed pakket aan marketingstrategieën, zowel online als offline, die jouw bedrijf onderscheiden. Vertrouwen winnen begint bij een sterke merkbekendheid en een overtuigende aanwezigheid. Met onze ondersteuning bouw je aan een reputatie die klanten en personeel aantrekt.

De voordelen

Ontdek de voordelen zelf

Sluit je aan en ervaar hoe ons MIKS-model je bedrijf transformeert.

Om exclusiviteit te waarborgen hebben we regels omtrent het aantal leden per regio. Dit omdat we samenwerking willen stimuleren en onderling niet concurreren.

Kennismaken?

Plan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Een echt gesprek werkt toch beter. Wij vertellen je tijdens een gesprek graag meer over de mogelijkheden.

Let op: als installateur hoor je hieraan te voldoen: