Inkoop

Efficiënt inkoopbeheer is cruciaal voor het succes van je installatiebedrijf. Uw Duurzame Installateur biedt niet alleen inkoopvoordelen, maar ook een strategische benadering om kosten te minimaliseren en winstmarges te maximaliseren. Laat ons jouw inkoopproces verbeteren en de groei van je installatiebedrijf ondersteunen en versnellen.

Profiteren van sterke relaties

Snel en direct in contact met onze A-merk partners

Hulp van inkoopprofessionals

Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen bij jouw individuele inkoopvragen

Top condities en extra bonus

De scherpe afspraken over condities en bonussen worden continu aangescherpt

Inkoopcollectief

Deze installateurs profiteren van ons inkoopcollectief

Door gezamenlijke inkoop verlagen al 80+ installatiebedrijven kosten en besparen tijd. Met collectieve aankoopkracht bedingen we gunstigere voorwaarden, wat direct voordeel oplevert voor elk lid.

Landelijk netwerk van E/W installatiebedrijven 

onze diensten

Versterk je bedrijf met inkoop

Groepsafspraken

Wij maken afspraken met groothandels en fabrikanten voor betere condities.

0 - meting

We beginnen altijd met een start analyse voor jouw inkoop. Waar zit het voordeel?

Zelf inkopen

Je kunt zelf blijven inkopen via de kanalen die jij gewend bent. 

Inkoopanalyses

Ieder kwartaal maken we voor jou een inkoopanalyse. Zo ben je altijd op de hoogte van je kansen.

Inkoopadvies

Onze inkoopmanager neemt periodiek contact met je op om jouw kansen te bespreken.

Groothandels

Met deze groothandels werken wij samen:

Slim inkopen

Het belang van slim inkopen voor installatiebedrijven

De inkoopwereld in de installatiebranche is complex en constant in beweging. Het juiste materiaal, de juiste tools en het vinden van de beste voorwaarden, vraagt om kennis en een uitgebreid netwerk. En niet te vergeten: stabiele relaties. Met ons aan je zijde mis je geen kansen om kosten te besparen en verhoog je zonder probleem de kwaliteit van je dienstverlening en marges.

Een slimme inkoopstrategie gaat verder dan alleen de laagste prijs. Die kan iedereen tegenwoordig achterhalen met een halfuurtje Googelen en contact met leveranciers. Het draait om het begrijpen van de markt, anticiperen op trends en onderhandelen over voorwaarden.

En juist daar gaat het bij veel installatiebedrijven mis. Ze missen de noodzakelijke slagkracht om concurrerende voorwaarden te bedingen, waardoor ze achterblijven in de markt. Dit is een uitdaging die individuele bedrijven moeilijk alleen kunnen overwinnen.

Daar maken wij het verschil door de krachten van meer dan 80 installatiebedrijven te bundelen. Dit collectief vermogen stelt ons in staat om sterkere onderhandelingsposities in te nemen en biedt ons een onderscheidend inkoopvoordeel tegenover concurrenten. Zo creëren we gezamenlijk kansen en behalen we succes.

Wat we doen

Exclusieve inkoopvoordelen voor installatiebedrijven

Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat jij meer rendement maakt? Plan een vrijblijvend gesprek met ons in om te ontdekken hoe onze inkoopondersteuning je helpt.

Wat we doen

Wat we ook doen naast inkoopondersteuning

Bij Uw Duurzame Installateur bieden we meer. We zijn een partner voor installateurs die hun bedrijf willen versterken door scherpe inkoopafspraken, het maken van een daadkrachtige en persoonlijke marketingstrategie, het delen van vakkennis en het bevorderen van samenwerking.

Marketing

Een sterke marketingstrategie is essentieel voor groei. Wij bieden een breed pakket aan marketingmiddelen, zowel online als offline, die jouw bedrijf onderscheiden. Vertrouwen winnen van je doelgroep begint bij een sterke merkbekendheid en een overtuigende aanwezigheid. Met onze ondersteuning bouw je aan een reputatie die klanten en personeel aantrekt.

Kennis

Kennis is de ruggengraat van elk succesvol installatiebedrijf. Daarom bieden we toegang tot een schat aan branchekennis en expertise die je kunt inzetten voor de groei van je onderneming. Van technische updates tot bedrijfsbeheer, we zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Samenwerking

Samen sta je sterk. Onze leden delen niet alleen kennis en ervaringen, maar werken ook samen om klanten de beste service te bieden. Door samen te werken binnen ons netwerk, kunnen installateurs grotere projecten aannemen, risico's spreiden en nieuwe marktkansen verkennen.

De voordelen

Ontdek de voordelen zelf

Sluit je aan en ervaar hoe ons MIKS-model je bedrijf transformeert.

Om exclusiviteit te waarborgen hebben we regels omtrent het aantal leden per regio. Dit omdat we samenwerking willen stimuleren en onderling niet concurreren.

Kennismaken?

Plan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Een echt gesprek werkt toch beter. Wij vertellen je tijdens een gesprek graag meer over de mogelijkheden.

Let op: als installateur hoor je hieraan te voldoen: