Dit is ons verhaal

Wij zijn een toonaangevend netwerk van elektrotechnische en totaalinstallateurs die de handen ineenslaan om elkaar te helpen, kennis te vergroten, en samen te streven naar een hoger rendement en duurzame groei. 

ons verhaal

Het begin van Samenwerking

Onze reis begon met een simpel idee: dat installateurs, door samen te werken, meer kunnen bereiken dan alleen. Dit idee leidde uiteindelijk tot de ontwikkeling van ons unieke MIKS-model, dat staat voor Marketing, Inkoop, Kennis, en Samenwerking. Elk aspect van dit model is ontworpen om onze leden voordelen te bieden die hen helpen uit te blinken in hun vakgebied. 

Marketing

Vergroot het bereik van je installatiebedrijf. Geef je bedrijf een voorsprong in de regio.

Inkoop

Verlaag je kosten en verhoog je marges. Samen staan we met inkoop een stuk sterker.

Kennis

Ontwikkel jezelf door de expertise van anderen. Leren door het delen van kennis.

Samenwerking

Met installateurs door heel Nederland. Vergroot je netwerk en mogelijkheden.

Ontstaan

Historie

Vanuit een gezamenlijke drive om installatiebedrijven te helpen overleven en floreren tijdens de kredietcrisis, is in 2011 Uw Duurzame Installateur opgericht. De uitkomst op de in het begin gestelde vraag (hoe blijven middelgrote installatiebedrijven winstgevend?) bleek voor de hand liggend: Samenwerken, gezamenlijke inkoopkracht, betere klanten en personeel uitlenen aan elkaar. Zo verlaag je de kosten en verhoog je dus het rendement. 

Dat bleek een schot in de roos, en sindsdien zijn we hard gegroeid. Na een aantal jaren was er van een tekort aan klanten geen sprake meer, maar kwam er juist een tekort aan personeel. Compleet andere uitdagingen, maar ook daar hebben we oplossingen voor gevonden.

Onze missie

Onze missie is vrij duidelijk: installateurs helpen te excelleren. We streven ernaar om onze leden niet het grootste, maar het beste installatiebedrijf in hun regio te laten zijn. Kwaliteit, een eerlijke beloning en een goede balans tussen werk en privé staan bij ons voorop.

Onze visie

Met onze opgebouwde kennis in de afgelopen jaren zijn wij dé specialist van installerend Nederland geworden. Wij hebben kennis van alles wat bij een installatiebedrijf komt kijken en helpen hiermee onze leden naar alle tevredenheid.

Als gezamenlijke visie willen onze leden niet het grootste installatiebedrijf, maar wel het beste installatiebedrijf van de regio worden (al gebeurt dit vaak door de optimale bedrijfsvoering en kennis wel). 

kernwaarden

Ontdek onze kernwaarden

Onze kernwaarden – betrokken, flexibel, bekwaam en vernieuwend – vormen de leidraad in onze ondersteuning aan leden. Wij zijn jouw betrokken partner, flexibel in onze aanpak, bekwaam door onze ervaring en vernieuwend in onze oplossingen.

Wij zijn betrokken

Altijd klaar om te luisteren en actie te ondernemen met jouw belangen op de eerste plaats.

Wij zijn flexibel

Aanpasbaar aan jouw unieke behoeften, met op maat gemaakte diensten die meebewegen met jouw bedrijf.

Wij zijn bekwaam

Jouw garantie voor vakmanschap, met een diepgaande kennis en jarenlange ervaring in de installatiebranche.

Wij zijn duurzaam

Toegewijd aan milieuvriendelijke en energie-efficiënte praktijken die niet alleen vandaag maar ook morgen waarde bieden.

Wij zijn professioneel

Met een standaard van uitmuntendheid leveren we betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening.

Wij zijn kennis

Altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen om onze leden vooruitstrevende oplossingen te bieden.

ons team

De drijvende krachten achter onze succesvolle dienstverlening

UwDuurzameInstallateur_KantoorShoot_23-02-2024-Export_1V_Vandaen Foto & Video_066

Abram Bos

Marketing Manager

UwDuurzameInstallateur_KantoorShoot_23-02-2024-Export_1V_Vandaen Foto & Video_032 (1)

Tjitske Pouw

Klantmanager

Ad Borstein inkoper

Ad Borgstein

Inkoopmanager

UwDuurzameInstallateur_KantoorShoot_23-02-2024-Export_1V_Vandaen Foto & Video_042

Titsya Cordilia

Marketingmedewerker

Word deel van ons verhaal

De installatiebranche is een combinatie van vakmanschap en innovatie, waar elk onderdeel en elke verbinding telt. Bij Uw Duurzame Installateur begrijpen we dit maar al te goed. We bieden een plek waar jij, als installateur, ongeacht je ervaringsniveau, kunt aansluiten om gezamenlijk te groeien. Met ons MIKS-model als leidraad – Marketing, Inkoop, Kennis, Samenwerking – bieden we je de gereedschappen en inzichten om je bedrijf te transformeren. We zijn meer dan een netwerk; we zijn een hechte groep die elkaar ondersteunt en samen successen viert. 

Bij onze samenwerking draait het om samen beter worden. Dat is niet slechts een reactie op de concurrentie, het is een beweging. Door met ons mee te doen, word je onderdeel van een vooruitstrevende groep die elkaar versterkt. Jouw succes is ons succes, en samen hebben we de kracht om de markt niet alleen te beïnvloeden, maar ook te vormen. Neem contact op om meer te leren over hoe jij kunt deelnemen aan dit dynamische verhaal. Samen kunnen we een toekomst bouwen die net zo duurzaam is als de oplossingen die we installeren. 

Aansluiten?

Samen beter worden?

Samen beter worden, dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie – het is onze belofte aan jou.