Wat doen we?

We helpen je met het opzetten van een doelgerichte marketingstrategie, we zorgen voor inkoopvoordeel en deelt kennis met installateurs die een stap verder zijn dan jij. 

Tot slot werk je samen met installatiebedrijven door heel Nederland zodat je zelf verder groeit.

introductie

Versterk jouw installatiebedrijf

Ontdek de kracht van samenwerken met Uw Duurzame Installateur, een uniek netwerk van meer dan 50 vooruitstrevende elektrotechnisch- en totaalinstallateurs. Profiteer van collectieve inkoopvoordelen, marketingondersteuning en kennisdeling om je bedrijf te laten bloeien. Word de pionier in duurzaamheid en innovatie in de installatiebranche.

Collectieve inkoopvoordelen

Installateurs profiteren van scherpe inkoopafspraken met groothandels en A-merk fabrikanten, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen op materialen.

Marketingondersteuning

Installateurs krijgen professionele marketingondersteuning, zowel online als offline, waaronder op maat gemaakte reclame-uitingen. Dit vergroot de zichtbaarheid en aantrekkingskracht voor potentiële klanten.

Kennisdeling en samenwerking

Toegang tot vakinhoudelijke kennis en de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere aangesloten installateurs. De samenwerking biedt kansen voor het uitvoeren van grote projecten en het uitwisselen van personeel.

Missie en visie

Deze installateurs gingen je voor

Ontdek Uw Duurzame Installateur, een samenwerkingsverband van meer dan 50 zelfstandige elektrotechnisch- en totaalinstallateurs. 

Onze missie is innovatie te omarmen, duurzaamheid te bevorderen, gezamenlijk te groeien en elke dag een installatiebedrijf verder te helpen.

Landelijk netwerk van E/W installatiebedrijven 

onze ondersteuining

Versterk je bedrijf met onze ondersteuning

Uw Duurzame Installateur begon met een simpel idee: dat installateurs, door samen te werken, meer kunnen bereiken dan alleen. Dit idee leidde tot de ontwikkeling van ons unieke MIKS-model, dat staat voor Marketing, Inkoop, Kennis, en Samenwerking. Elk aspect van dit model is ontworpen om onze leden voordelen te bieden die hen helpen uit te blinken in hun vakgebied.

Wat we doen

Een toekomst bouwen, samen!

Samen beter worden, dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie – het is onze belofte aan jou.

De feiten

Een krachtig netwerk van innovatieve installateurs

Ontdek waarom tientallen installatiebedrijven voor ons kiezen voor duurzame groei!

Direct

Toegang tot ons communityplatform

0 euro

Geen opstartkosten, direct voordeel

100%

Je lidmaatschap volledig terugverdiend

8%

Gemiddelde besparing & inkoopvoordelen

FAQ

Vragen over ons MIKS-model

Heb je vragen over hoe ons MIKS-model jouw installatiebedrijf kan helpen? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden.

Werken jullie zelfstandig of met ook in samenwerking met ons (marketing-)team?

Bij iedere partner bekijken we wat voor hen het ‘beste’ is. Dat maakt dat we bij sommige installateurs samenwerken met het team, bij anderen nemen wij de volledige marketing uit handen omdat er nog geen of onvoldoende resources zijn. Afhankelijk van jullie team bepalen we de rolverdeling.

Ja, als jij bijvoorbeeld geen behoefte hebt aan marketing ondersteuning, kun je dat links laten liggen. We kunnen altijd op een later moment bijspringen. We verwachten wel dat je op de onderdelen Inkoop, Kennis en Samenwerken actief deelneemt.

Met het unieke MIKS-model koppelen we jonge installateurs aan gevestigde namen in de installatiewereld, zodat ze van elkaar kunnen leren. Daarnaast voegen we inkoopvoordelen én marketingkennis toe zodat onze partners in hun eigen regio kunnen floreren.

Wat we doen

Klaar om ons volgende succesverhaal te worden?

UwDuurzameInstallateur_KantoorShoot_23-02-2024-Export_1V_Vandaen Foto & Video_070