FAQ

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap bij Uw Duurzame Installateur?

FAQ

Veelgestelde vragen

Als lid profiteer je van gezamenlijke inkoopvoordelen, professionele marketingondersteuning, netwerkmogelijkheden en toegang tot exclusieve trainingen die toegespitst zijn op ondernemers in de installatiebranche. Praktischer wordt het niet.

Hoe kan UDI mij helpen mijn bedrijf efficiënter te maken?

UDI biedt tools en strategieën om bedrijfsprocessen te optimaliseren, van inkoop tot marketing en leadgeneratie, waardoor jij tijd bespaart en je rendement verhoogt.

Ja, wij bieden marketingondersteuning aan om jouw online en offline aanwezigheid te versterken. Met jaren specialisatie in marketing voor installatiebedrijven weten we wat wel en vooral niet werkt.

Dankzij ons inkoopcollectief – het derde grootste van Nederland – profiteer je van betere prijzen en voorwaarden door grootschalige inkoop en sterke relaties die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd.

UDI onderscheidt zich door een sterke focus op duurzaamheid, persoonlijke groei en nauwe samenwerking – zonder dat je in elkaars vaarwater zit door exclusieve toegang binnen een straal van je vestigingsplaats.

Ja, UDI ondersteunt en stimuleert de groei van haar leden en past haar diensten aan om aan de veranderende bedrijfsbehoeften te (blijven) voldoen. Je krijgt ook de mogelijkheid om ondernemers die minder ver zijn te helpen op datzelfde niveau te komen, zo geef je opgedane kennis weer door.

Of je installatiebedrijf bij UDI past, is de vraag. We screenen potentiële leden en gaan met hen in gesprek, daarna beoordelen we de aanvraag. In principe maakt de grootte van je installatiebedrijf niet uit.

We bieden verschillende trainingen en workshops gericht op de nieuwste technologieën, strategieën en trends in de installatiebranche. Dit doen we tijdens evenementen.

Wat we doen

Bouwen aan succes voor installateurs

Samenwerken met installateurs