Kennisverbreding

Snel kunnen aanpassen hoort bij de installatiebranche. De ene na de andere verandering komt voorbij en wie het niet bij kan benen, zal omzet gaan verliezen. Het is tijd om te investeren in je eigen kennis, jezelf te omringen met mensen die een stap verder zijn en daardoor voorop te blijven lopen. Uw Duurzame Installateur biedt jou die mogelijkheid.

Regiobijeenkomsten

Met een kleine groep gelijkgestemden uit de regio worden 2x per jaar bijeenkomsten georganiseerd

Kennis van fabrikant en groothandel

Samen met groothandels en fabrikanten organiseren wij exclusieve kennisevenementen

Leren van andere ondernemers

Iedereen uit de groep komt voor dezelfde keuzes te staan. Daarom is juist de onderlinge kennisdeling van grote toegevoegde waarde

OOK KENNIS DELEN?

Deze installateurs leerden al succesvol van anderen

Ruim 50 aangesloten bedrijven zien de waarde van de onderlinge kennisdeling.

Landelijk netwerk van E/W installatiebedrijven 

onze diensten

Versterk je bedrijf met kennis

Bedrijfskundig advies

Krijg inzicht in je bedrijfsvoering en optimaliseer je processen met ons deskundige bedrijfskundig advies

Financieel advies

Versterk je financiële strategie met ons advies op maat, gericht op de groei en stabiliteit van je installatiebedrijf

Regiotafels

Sluit je aan bij de regiotafels voor een unieke kans om lokaal te netwerken en samen te werken met collega-installateurs

Installateur community

Word lid van onze levendige installateur community om ervaringen te delen, te leren en samen te werken met branchegenoten

Stel je vraag direct in de groep

Heb je een prangende vraag? Stel deze direct in onze community en krijg snel antwoorden van mede-installateurs en experts

Kennis

Het belang van kennis in de installatiebranche

Stilstand is achteruitgang. Was dat in 2018 nog een gevleugelde uitspraak voor snelle jongens, vandaag is het niets meer dan de realiteit. De tijden dat je kon vertrouwen op mond-tot-mondreclame zijn wel voorbij.

Je moet innoveren en de fouten die anderen hebben gemaakt, voorkomen.

Hoe je dit doet?

Door jezelf te omringen met ondernemers die verder zijn dan jij, zodat jij jezelf daaraan op kunt trekken. Door trainingen voor installateurs bij te wonen. Door jezelf te focussen op dat wat je bedrijf laat groeien in plaats van allerlei randzaken.

Eén ding hebben de bovenstaande activiteiten gemeen: het begint bij jou. Jij moet weten waar je moet zijn, hoe je met mensen in contact komt.

En daar gaan wij je bij helpen.

EVEN BELLEN?

Onze kennis is exclusief voor installatiebedrijven

Ben je benieuwd wat ons netwerk en onze trainingsdagen voor jou kunnen betekenen? Plan een kennismakingsgesprek in, dan kun je zelf bepalen of dit de route is voor jouw bedrijf en persoonlijke groei.

Wat we doen

Wat we ook doen

Bij Uw Duurzame Installateur bieden we meer. We zijn een verband voor installateurs die hun bedrijf willen versterken door scherpe inkoopafspraken, het delen van vakkennis en kracht halen uit goede en duurzame samenwerking.

Inkoop

Profiteer van onze collectieve inkoopkracht. Wij maken scherpe inkoopafspraken met groothandels en A-merk fabrikanten, waardoor je kunt genieten van significante besparingen en voorwaarden die normaal buiten bereik zijn voor individuele bedrijven. Dit zorgt ervoor dat je concurrerend blijft in de markt en je marges kunt verbeteren.

Marketing

Marketing Een sterke marketing is essentieel voor groei. Wij bieden een breed pakket aan marketingstrategieën, zowel online als offline, die jouw bedrijf onderscheiden. Vertrouwen winnen begint bij een sterke merkbekendheid en een overtuigende aanwezigheid. Met onze ondersteuning bouw je aan een reputatie die klanten en personeel aantrekt.

Samenwerking

Samen sta je sterk. Onze leden delen niet alleen kennis en ervaringen, maar werken ook samen om klanten de beste service te bieden. Door samen te werken binnen ons netwerk, kunnen installateurs grotere projecten aannemen, risico's spreiden en nieuwe marktkansen verkennen.

De voordelen

Ontdek de voordelen zelf

Sluit je aan en ervaar hoe ons MIKS-model je bedrijf transformeert.

Om exclusiviteit te waarborgen hebben we regels omtrent het aantal leden per regio. Dit omdat we samenwerking willen stimuleren en onderling niet concurreren.

Kennismaken?

Plan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Een echt gesprek werkt toch beter. Wij vertellen je tijdens een gesprek graag meer over de mogelijkheden.

Let op: als installateur hoor je hieraan te voldoen: