Direct bij al je klanten aan tafel met E-mailmarketing

Ook al is het nu razend druk, toch wil je dat je klanten weten wat jouw bedrijf voor ze kan betekenen. Met behulp van e-mailmarketing kun je de diensten die jij het liefste levert, in de etalage zetten. Werk waar je trots op bent presenteren en jouw bedrijf een persoonlijk gezicht geven.

Gemiddeld 5 aanvragen per verstuurde email

Beter rendement en meer plezier

Wanneer je proactief laat zien waar je goed in bent (bijvoorbeeld door het delen van een mooi project), en welk type werk je het liefste doet zul je steeds meer van dit soort opdrachten krijgen. Hierdoor wordt je drukker met werk dat rendabel is en wat je leuk vindt om te doen. Dit maakt je bedrijf gezonder en je personeel meer tevreden.

Hogere prijzen door emailmarketing
We hebben allemaal veel terugkerend werk of nieuwe projecten bij klanten. De terugkerende herkenbaarheid van emailmarketing zorgt voor net dat stukje extra vertrouwen bij bestaande klanten. Dit geeft je een voorsprong bij nieuwe offerte trajecten waardoor je hogere prijzen kan rekenen.

Dak repareren als de zon schijnt

Op dit moment is het razend druk, maar er komen ook weer rustiger tijden. Wanneer je ook nu aan e-mailmarketing begint kun je gemakkelijker gaten in je planning dichten, en heb je in mindere tijden ook gewoon nog werk.

E-mailmarketing is een van de meest effectieve manieren om proactief je naamsbekendheid te vergroten, je imago te verbeteren en werk binnen te halen dat bij je past.

Doen dus!

 

Kostbaar?

Normaal gesproken is het uitbesteden van e-mailmarketing een kostbare zaak. Het maken van een goede template, het schrijven van de tekst, het zoeken van de juiste foto’s, het verzenden met een speciaal mailprogramma en het krijgen van een rapportage kost snel €1500 per jaar.

Het goede nieuws is: Uw Duurzame Installateur neemt dit helemaal uit handen. Het enige dat je hoeft te doen is contact met ons op nemen. Wij leggen je uit wat we van je nodig hebben. Daarna gaat het helemaal vanzelf. En als lid van Uw Duurzame Installateur hoef je hier niets voor te betalen!

 

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.