Draaijer Installatietechniek over Uw Duurzame Installateur

Draaijer Installatietechniek

Peter Bos van Draaijer Installatietechniek uit Elburg:

“Uw Duurzame Installateur heeft voor ons een belangrijke toegevoegde waarde”

Wie de website van Draaijer Installatietechniek bezoekt, ziet het meteen: dit is een installateur die van innovatieve en energiezuinige oplossingen zijn specialisme heeft gemaakt. Op de homepage staan tal van nieuwsberichten en tweets over zonnepanelen, warmtepompen, oplaadpunten en energiebesparende verlichting. Duurzaamheid voorop, dat is niet te missen.

Peter Bos werkt sinds november 2017 wederom bij het Gelderse bedrijf. Tien jaar eerder is Peter ook werkzaam geweest bij Draaijer Installatietechniek.

[av_image src=’https://lidworden.uwduurzameinstallateur.nl/wp-content/uploads/2018/06/Peter-Bos_Draaijer-installatietechniek.jpg’ attachment=’3346′ attachment_size=’full’ align=’right’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-27mypg’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

Met 12 medewerkers is het actief in een straal van 50 kilometer rond de thuisbasis in Elburg. Ook buiten dat werkgebied voert het soms projecten uit. Draaijer Installatietechniek verricht het traditionele installatiewerk op het gebied van gas, water en elektra, zowel in de utiliteitsbouw als de woningbouw. Daarnaast is het gespecialiseerd in zinkwerken en duurzame energie. “Het plaatsen van warmtepompen wordt een steeds groter onderdeel van onze dienstverlening. Dat in combinatie met zonnepanelen en het slim maken van de woning is echt in opkomst.”, aldus Peter.

Ook service en onderhoud neemt een belangrijke plaats in. “We hebben een breed scala aan klanten, in allerlei branches”, vertelt Peter. “van (industriële) bedrijven, scholen en woningcorporaties tot aannemers en particulieren.”

 

Bel me terug

Sinds februari 2013 is Draaijer Elektrotechniek aangesloten bij Uw Duurzame Installateur. “Een mooi verhaal van mijn voorganger.”, zegt Peter.

“Op een dag lag er een folder bij de post, met daarop een briefje ‘Bel me terug’.” De nieuwsgierigheid won, er werd gebeld. De ondersteuning die je als installateur nodig hebt kan Uw Duurzame Installateur bieden, dat trok hem over de streep. Na een jaar werd er geëvalueerd, maar er was geen twijfel. We blijven Uw Duurzame Installateur.”

Peter is blij met het lidmaatschap bij Uw Duurzame Installateur, ze maken het leven als ondernemer in de installatiebranche gewoon een stuk makkelijker.”

 

Betere uitstraling

Het afgelopen jaar heeft Draaijer dankbaar gebruik gemaakt van de faciliteiten die het lidmaatschap biedt, onder andere voor marketingdoeleinden.

“Wij worden enorm ondersteund bij van alles en nog wat, om een paar voorbeelden te geven: Advertenties voor in de krant, facebookadvertenties, persberichten, er zijn recent hele mooie foto’s gemaakt van onze projecten, etcetera. Maar ook hebben wij nu goede connecties met fabrikanten, hierdoor hebben we korte lijnen als we meer willen weten over oplossingen. Wij treden echt naar buiten met uw Duurzame Installateur.

Het materiaal wat Uw Duurzame Installateur maakt is professioneel ontwikkeld en dat komt veel beter over. Zelf zouden we dit niet kunnen. Onze diensten raken steeds beter bekend bij de mensen. We hebben recent een Slim en Duurzaam-weekend georganiseerd, waar Uw Duurzame Installateur ons goed bij heeft geholpen. De vrijdag voor B2B en de zaterdag voor de consument. Wij hebben hier echt kunnen laten zien hoe we de klant verder kunnen helpen. En het heeft ons echt een groot aantal serieuze leads opgeleverd.”

 

Makkelijk toepassen

Peter woonde inmiddels ook al een aantal strategiemiddagen bij die Uw Duurzame Installateur drie keer per jaar voor de aangesloten leden organiseert. “Dat zijn interessante sessies, bijvoorbeeld over technische thema’s zoals zonne-energie of energiemetingen, maar ook over ondernemerszaken. Je wisselt kennis en ervaring uit met collega’s, herkent elkaars knelpunten en raakt geïnspireerd door oplossingen die anderen toepassen. Je hoeft niet altijd zelf het wiel uit te vinden. Als groep maak je elkaar echt sterker.”

“Ook het aanbod van opleidingen via Uw Duurzame Installateur is voor Draaijer interessant. “Ze weten echt wat de installateur nodig heeft en springen daar echt op in. Een ander voorbeeld is het de werving van personeel. Wij kunnen echt wel extra handjes gebruiken. Uw Duurzame Installateur werft ons personeel. Dit hele brede pakket krijg je als lid allemaal aangeboden.”Onderkant formulier

 


Whitepaper samenwerking cover

[av_button label=’Download het Whitepaper over samenwerking’ link=’portfolio,1661′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-1ys184′ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Deel dit bericht:
Aansluiten?

Samen beter worden!

Dat is niet alleen ons antwoord op concurrentie. Het is onze belofte aan jou.